Program

Rasmus Seebach koncert fredag den 21. august, under H.C. Andersen Festivals 2020, er aflyst.

Rasmus Seebach på H.C. Andersen Festivals 2020

Obs! Grundet situationen omkring Covid-19, og regeringens forlængelse af forsamlingsforbuddet, er koncerten i 2020 aflyst. Festivalen er lige nu ved at undersøge mulighederne for en flytning af koncerten. Ønskes refundering af billetten, bedes I kontakte billetten.dk. Så snart vi ved besked vedrørende en ny koncert, får alle kunder besked. 

Rasmus Seebach på H.C. Andersen Festivals 2020

Sanger, sangskriver og producer Rasmus Seebach er en af Danmarks absolut største kunstnere og har med sine fire studiealbums opnået større succes end de fleste andre på den danske musikscene. Siden 2009 har Rasmus vundet et utal af priser, men vigtigst af alt, har han med sine dansksprogede popsange vundet en plads i hjertet hos utrolig mange mennesker.

På scenen leverer Seebach altid nogle spektakulære og storslåede live shows, og han er i dag kendt for at gøre sig ekstremt umage for at give publikum den ultimative koncertoplevelse hver gang, han går på scenen.

Rasmus har ganske vist et imponerende bagkatalog bestående af utallige rekorder på de danske hitlister, men for Rasmus kan succes hverken måles i priser eller salgstal – den ægte magi skabes nemlig sammen med publikum.

Dato: 21. august 2020. Dørene forventes at åbne kl. 16.00.
Entré: 350 kr. inkl. gebyr.
Sted: Kongens Have, Odense.

Præsenteres af: H.C. Andersen Festivals og Vi Elsker.
Arrangør: Musikforeningen Norden.

Alle tider er vejledende. Der tages forbehold for ændringer.

Køb billet her.

Køb af handicap- og ledsagerbilletter skal ske via Billetten på tlf. 70 20 20 96. Ledsagerbilletter er gratis, såfremt at man kan fremvise gyldigt ledsagerkort ved indgangen. 

 

Nyt under H.C. Andersen Festivals

Under næste års H.C. Andersen Festivals kan du også opleve ’Vi Elsker 80’erne’ og ’Vi Elsker 90’erne’.

Læs mere og køb billet til koncerterne her.