1. Workshops
  2. Odense Blomsterfestival /
  3. Program 2025 - 060625 /
  4. Workshops /
  5. Læring om Bæredygtighed i madlavningen

Odense Blomsterfestival

Læring om Bæredygtighed i madlavningen

Lær hvordan man kan være mere bæredygtig i sin madlavning

Aktør: KOLD College Mad & Måltider

Fokus på bæredygtighed i madlavning og hvordan man kan reducere madspild. Eleverne vil dele tips og tricks til at bruge hele grøntsagen og minimere affald.

Det sker:

  •          Præsentation om bæredygtighed og madspild
  •          Demonstration af opskrifter, der bruger hele grøntsagen
  •          Interaktive øvelser, hvor deltagerne kan prøve at lave deres egne bæredygtige retter
  •          Diskussion om økologiske produkter og deres fordele

Lokation: Albani Torv

Tidspunkt: Fredag 15/8 kl. 10.30-12.00