Odense Blomsterfestival
I Byens Køkken laver de mad, der smager af ”den gang...” og som samtidig passer på det, der kommer.
Den mad, vi spiser, sætter et aftryk i dig. Din livshistorie og dine madminder er med til at forme dine præferencer, dine vaner og dine traditioner.
Men mad sætter ikke kun et aftryk inde i os. De valg, vi træffer, når vi spiser, er også afgørende for, hvilket aftryk vi sætter på verden.
Byens Køkken er et innovativt køkken, hvor de nytænker klassiske danske retter og laver mad fra bunden. De arbejder målrettet med FN’s verdensmål, økologi og bælgfrugter for at passe på den klode, vi overdrager til de kommende generationer samtidig med, at de laver mad, der taler ind i den madkultur, vi har med os.
I år kan du smage Byens Køkkens kransekage, der er lavet med danske økologiske ingridærter og ribsgele.
Lokation:
Albani Torv, Albani Torv 2, 5000 Odense C
Åbningstider:
Torsdag 14/8 kl. 15.00-20.00
Fredag 15/8 kl. 10.00-20.00
Lørdag 16/8 kl. 10.00-17.00
Søndag 17/8 kl. 10.00-16.00