Fællesskabet

HVORFOR ER DET VÆRDISKABENDE FOR DIG AT VÆRE SPONSOR FOR H.C. ANDERSEN FESTIVALS?

Foreningen H.C. Andersen Festivals

Foreningen bag H.C. Andersen Festivals er en levende non-profit-organisation, som styres af foreningsmedlemmer. Den har en ulønnet professionel bestyrelse, hvoraf hvert bestyrelsesmedlem er formand for en fagkomité. De 5 fagkomitéer og mere end 10 underkomitéer, som hver udgøres af erfarne fagfolk og ildsjæle, er med til at rådgive og sikre festivalens kvalitet og udvikling.

Den daglige ledelse sker fra festivalkontorets sekretariat med 7 fastansatte og Peter Bøgholm i spidsen som festivaldirektør.

Masentia

"Det samarbejde, der blev etableret, gav tingene noget dynamik og drivkraft fra starten. Det blev hurtigt til et super godt netværk, som vi arbejder på at udvikle hele tiden. Ja, jeg vil egentlig kalde det byens bedste netværk, hvor vi udveksler viden om at drive virksomhed i Odense og generelt."

- Flemming Hjort, Indehaver og direktør, Masentia.

Det vi skaber sammen

Vi skaber sammen værdi for Odense, dens borgere og besøgende. Som sponsor er du en del af et stort fællesskab af erhvervsfolk, frivillige ildsjæle og kulturiværksættere, hvor vi sammen ønsker og sætter en ære i at øge kendskabet til Odense nationalt og internationalt gennem H.C. Andersens univers.

Vores erhvervsfællesskab på over 170 virksomheder er med til at gøre H.C. Andersen Festivals et endnu større aktiv for byen, øen og hele regionen. Deres støtte er med til at sikre høj kvalitet med international appel, som de kommende år skal tiltrække endnu flere internationale events, aktører og gæster til festivalen – dermed forsætte den gode udvikling.

Som sponsor er du med til at gøre dette muligt:

  • Skabe en kulturbegivenhed med mere end 370.000 besøgende.
  • At ca. 90 % af arrangementerne er gratis for publikum gennem dit bidrag.
  • At unge kulturiværksættere og uddannelsesinstitutioner får mulighed for at udvikle og afprøve deres færdigheder på de felter, hvor festivalen kan danne nyttig inspiration og læring.
  • En platform for kulturvækstlag.
  • Afholdelsen af H.C. Andersens børnekulturparade, hvor ca. 4.000 børn kan deltage i uge 34.
  • Læring om H.C. Andersen blandt skolebørn gennem gratis forestillinger i løbet af formiddagstimerne. Denne læring beriger de unge med en dybere indsigt i H.C. Andersen og hans eventyrlige univers.
  • Samhørighed med Odense, Fyn og Danmark.
  • Skabe værdi for dine medarbejder og potentielle samarbejdspartnere gennem unikke arrangementer.
  • Du er med til at udvikle og løfte Odense og Fyn.

Se en oversigt over vores sponsorer HER.