For sponsorer

Vær med i fællesskabet bag H.C. Andersen Festivals

Hvert år i uge 34 summer Odenses gader, når over 370.000 besøgende lader sig rive med af festivalens mere end 500 fascinerende oplevelser for alle aldre. Vores vision er at skabe en stor og mangfoldig kulturbegivenhed, der sætter Odense på det kulturelle landkort både nationalt og internationalt gennem H.C. Andersens univers.  
 
Aktiviteter med masser af brændstof til fantasien lige fra musik, teater, foredrag, comedy, dronelysshow til street art. En stolt og smuk tradition, som er blevet skabt i et stort fællesskab af sponsorer, støtter, frivillige, kulturiværksætter og aktører, der alle vil vise verden nye fortolkninger af H. C. Andersens univers.   
 
Tusindvis af børn involveres i formiddagstimerne gennem festivalens gratis skoleprogram. I samarbejde med odeseanske børne- og uddannelsesinstitutioner får børnene en dybere indsigt i H.C. Andersens univers samt mulighed for at udvikle og afprøve deres færdigheder. 

 

Det rigtige selskab og de rigtige rammer kan have en eventyrlig effekt! 

Festivalen har en samlende effekt både blandt medarbejdere, kunder og sponsorerne imellem. I løbet af året inviteres du som samarbejdspartner til arrangementer, hvor du kan udvide dine professionelle relationer. Du kan derudover opleve festivalens magi til unikke arrangementer med kunder eller medarbejdere, som både kan give værdi og bringe jer tættere sammen. Samtidig bliver din virksomhed eksponeret via forskellige markedsføringskanaler.  

Vi har forskellige sponsorpakker, så mulighederne er mange.

 

Kompan

”Vi har et commitment til at bakke op om byens attraktivitet og dens profilering som en by, der er skøn at bo og arbejde i... H.C. Andersen Festivals er et vigtigt element i den vedvarende samtale, der skal løfte Odense og Fyn”

- Thomas Bøtker Mortensen, Marketingdirektør, Kompan.

 

Du kan følge H.C. Andersen Festivals på vores LinkedIn.