Vil du være frivillig?

Obs! Grundet aflysningen af festivalen i 2020 er det desværre ikke muligt at tilmelde sig som frivillig på nuværende tidspunkt. Vi er meget kede af, at vi ikke kan mødes i år og sammen skabe endnu en festival med sjove, vilde, imponerende og eventyrlige optrin i gader og stræder i uge 34. Tusinde tak til jer alle sammen for jeres fantastiske opbakning - I er guld værd! Vi vender stærkt tilbage med en festival i 2021, hvor vi håber I har lyst til at være med til at skabe en ny og eventyrlig uge 34. Hvis I allerede nu har lyst til at beholde jeres tilmelding til 2021, må I meget gerne sende en mail til frivillig@hcafestivals.dk.

Kom bag om kulisserne til H.C. Andersen Festivals

Du kommer bag om kulisserne, er med til at gøre en forskel og være en del af noget ”større” og samtidig møder du en masse mennesker, hvor I alle bliver del af et stærkt fællesskab.

Forventninger til dig som frivillig

At være frivillig på H.C. Andersen Festivals er noget helt særligt! Læs her hvad du kan forvente af os samt hvad vi forventer dig af dig.

Opgaver

Der er mange forskellige opgaver, som skal løses under festivalen. Her får du et indblik i hvilke.

Frivillig funktionsleder

Som funktionsleder får du ansvaret for et bestemt arbejdsområde under festivalen fx Kongens Have. Læs her hvad vi forventer af vores funktionsledere.