Vil du være frivillig?

Tilmeld dig som frivillig til H.C. Andersen Festivals 2024!

Bliv del af et stærkt fællesskab - og få en eventyrlig oplevelse!

Bliv en del af H. C. Andersen Festivals fantastiske frivilligteam - De standhaftige!

H.C. Andersen Festivals finder årligt sted i august og i 2024 fra d. 15.-25. august. Da Odense Blomsterfestival også er en del af H.C. Andersen Festivals, søger vi også frivillige hertil. Odense Blomsterfestival finder i 2024 sted fra d. 15.-18. august.

H.C. Andersen Festivals ønsker at skabe en festival, der styrker fællesskabet, engagementet og stoltheden på tværs af alle, der bidrager - frivillige, kulturaktører, kunstnere, sponsorer, politikere, medarbejdere, komitéer og bestyrelse.

Så har du lyst til at være med til at gøre en forskel for byen, borgerne, gæsterne og ikke mindst dig selv, så meld dig som frivillig og få en eventyrlig oplevelse i et stærkt fællesskab med mere end 200 andre fantastiske engagerede.

Tilmeld dig her: H.C. Andersen Festivals - Powered by FestivalPro

Du kan også sende en mail til frivillig@hcafestivals.dk for at høre mere om, hvad det vil sige at blive en del af et eventyrligt fællesskab.

Kom bag om kulisserne til H.C. Andersen Festivals

Du kommer bag om kulisserne, er med til at gøre en forskel og være en del af noget ”større” og samtidig møder du en masse mennesker, hvor I alle bliver del af et stærkt fællesskab.