Vil du være frivillig?

Tilmeld dig som frivillig til H.C. Andersen Festivals 2022

Så er tilmeldingsformularen åben og du kan melde dig som frivillig til dette års H.C. Andersen Festivals. Tilmeld dig via linket her eller send en mail til frivillig@hcafestivals.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bliv del af et stærkt fællesskab - og få en eventyrlig oplevelse!

Tilmeld dig og bliv en del af H. C. Andersen Festivals fantastiske frivilligteam - De standhaftige!

H.C. Andersen Festivals finder årligt sted i uge 34 og i år fra d. 21.-28. august. Da Odense Blomsterfestival nu også er en del af H.C. Andersen Festivals, søger vi også frivillige hertil. Odense Blomsterfestival finder i år sted fra d. 18.-21. august.

H.C. Andersen Festivals ønsker at skabe en festival, der styrker fællesskabet, engagementet og stoltheden på tværs af alle, der bidrager - frivillige, kulturaktører, kunstnere, sponsorer, politikere, medarbejdere, komitéer og bestyrelse.

Så har du lyst til at være med til at gøre en forskel for byen, borgerne, gæsterne og ikke mindst dig selv, så meld dig som frivillig og få en eventyrlig oplevelse i et stærkt fællesskab med mere end 200 andre fantastiske engagerede.

Send en mail allerede i dag til frivillig@hcafestivals.dk og bliv en del af et eventyrligt fællesskab!

Kom bag om kulisserne til H.C. Andersen Festivals

Du kommer bag om kulisserne, er med til at gøre en forskel og være en del af noget ”større” og samtidig møder du en masse mennesker, hvor I alle bliver del af et stærkt fællesskab.