Vil du være frivillig?

Frivillig til H.C. Andersen Festivals 2023

Der åbnes for tilmeldingsformularen primo marts 2023. Herefter kan du melde dig som frivillig til H.C. Andersen Festivals 2023.

Bliv del af et stærkt fællesskab - og få en eventyrlig oplevelse!

Tilmeld dig og bliv en del af H. C. Andersen Festivals fantastiske frivilligteam - De standhaftige!

H.C. Andersen Festivals finder årligt sted i uge 34 og i 2023 fra d. 20.-27. august. Da Odense Blomsterfestival nu også er en del af H.C. Andersen Festivals, søger vi også frivillige hertil. Odense Blomsterfestival finder i år sted fra d. 17.-20. august.

H.C. Andersen Festivals ønsker at skabe en festival, der styrker fællesskabet, engagementet og stoltheden på tværs af alle, der bidrager - frivillige, kulturaktører, kunstnere, sponsorer, politikere, medarbejdere, komitéer og bestyrelse.

Så har du lyst til at være med til at gøre en forskel for byen, borgerne, gæsterne og ikke mindst dig selv, så meld dig som frivillig og få en eventyrlig oplevelse i et stærkt fællesskab med mere end 200 andre fantastiske engagerede.

Send en mail allerede i dag til frivillig@hcafestivals.dk og bliv en del af et eventyrligt fællesskab!

Kom bag om kulisserne til H.C. Andersen Festivals

Du kommer bag om kulisserne, er med til at gøre en forskel og være en del af noget ”større” og samtidig møder du en masse mennesker, hvor I alle bliver del af et stærkt fællesskab.