Vi sidder bare her

Lyrik og musik smukt sammenvævet af Jørgen Leth, Mikael Simpson og Frithjof Toksvig.

Vi sidder bare her

Amfiscenen

Amfipladsen, 5000 Odense C

22/8, 19:00-22:20

Billet : Gratis

Spoken19, Studenterhus Odense og H.C. Andersen Festivals er igen gået sammen om at invitere til open air koncerter på Amfiscenen. Det poetiske indslag på årets program er ingen ringere end den poetiske og albumaktuelle power trio Vi Sidder Bare Her med ikoniske Jørgen Leth i front.

Poesiens grand-old man Jørgen Leth er 81 år, men still going strong. Han fortsætter med at være en vedkommende og fantastisk fortæller og på trioens nyeste album bliver vi endnu engang ført med af både de små og de store dramatiske begivenheder og betragtninger om livets vigtige ting. Hvorfor er det for eksempel at Leth hader buffet, hvorfor elsker han bogen eller den tilstand man er i lige inden man falder i søvn. Konceptet når musikken skrives er fast; Jørgen Leth interviewes af musikerne Frithjof Toksvig og Mikael Simpson, herefter redigeres samtalen til den endelige tekst og sidst i processen komponeres musik, beat og klangflader. På samme tid i musikalsk bevægelse med plads til fordybelse og eftertanke.

Vi Sidder Bare Her lød måske for nogen indledningsvis som et uforpligtende sideprojekt for Jørgen Leth, Mikael Simpson og Frithjof Toksvig, men 4 albums og 10 år efter debuten er de her heldigvis endnu. De udgav deres 5. album i april med efterfølgende Danmarksturne.

Vi glæder os til at præsentere trioen til en musikalsk poetisk aften under åben himmel, når Vi Sidder Bare Her behandler eksistentielt-refleksive emner fra Leths tekstunivers.

Arrangør: Spoken Word Festival, H.C. Andersen Festivals og Studenterhus Odense

Koncerterne på Amfiscenen er gratis og kræver ingen billet.

Alle tider er vejledende.