Fortælleværkstedet

Foredrag og fortællinger

Fortælleværkstedet

Kunstbygningen Filosoffen - Filosofgangen 30, 5000 Odense C, Vis på kort

Gratis

Lær om fortællingens kunst, din levende fantasi og din stemmes kraft i denne workshop. 

Fortælleværkstedet er en workshop, som indeholder lege og øvelser, der tager jer ud af jeres daglige skoleliv og væk fra de teknologiske medier som telefoner og iPads og ind i fortællingens kunst. Der bliver skabt et rum til at være til stede her og nu med hinanden. Workshoppen vil lære børn og unge at deres stemmer hver især har en unik kraft, og at de via stemmen kan udtrykke uendelig meget.  

Det er en oldgammel tradition at fortælle levende for et publikum og at videregive historier mundtligt – og at gå ind i denne verden via H. C. Andersens eventyr og hans unikke sprog vækker og ansporer autenticitet, fantasi og humor. 

Workshoppen ledes af Anne Kjær Wæhrens, som er uddannet skuespiller og scenekunstner med en Master of Fine Arts i ensemblebaseret fysisk teater. 

Målgruppe: 4. klasse og opefter 

Bemærk: Forbeholdt skoleklasser med billetreservation 

Arrangør: Kære Teater 
Medarrangør: H.C. Andersen Festivals 

Alle tider er vejledende.

 

Retningslinjer ift. COVID-19: 

H.C. Andersen Festivals følger naturligvis myndighedernes anvisninger og retningslinjer ift. forebyggelse af smitte med coronavirus. Hold dig orienteret på https://www.hcafestivals.dk/gode-tips/covid-19 og på hver enkelt aktivitet her på siden fra den 10. august. 

Kan også ses på følgende datoer

<