Et spejl af livet

Musik

Et spejl af livet

Odeon - Store Sal - Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C, Vis på kort

Fra 269,00 kr.;

H.C. Andersen Festivals åbnes med en stor musikalsk oplevelse med Odense Symfoniorkester og en række markante sangere. 

I digterens ånd tager en perlerække af danske sangere akkompagneret af Odense Symfoniorkester favntag med de store følelser, livets kraft og tilværelsens dissonanser, når vi åbner H.C. Andersen Festivals 2024.

Dorthe Gerlach, Kjartan Arngrim fra Folkeklubben, Steen Jørgensen og Dopha præsenterer smukke fortolkninger af kendte sange fra deres bagkatalog i stemningsfuldt samspil med Odense Symfoniorkester. Den musikalske satiregruppe PLATT-FORM med Laus Høybye, Mille Lehfeldt og Jakob Faurby kaster kolorit over showet, når de som værter tager sig kærligt af kontrasterne og dét med at være lidt lille i en stor verden.

Glæd dig til en storslået musikalsk åbning af H.C. Andersen Festivals 2024.

Entré:
269-349 kr. + gebyr

Anbefalet alder: Fra 15 år

Medvirkende:
Dorthe Gerlach
Kjartan Arngrim
Steen Jørgensen
Dopha
Odense Symfoniorkester

Arrangør: H.C. Andersen Festivals og Odense Symfoniorkester

Alle tider er vejledende

 

Spis i ODEON inden showet:

Inden showet er der mulighed for at tilkøbe middag i Café ODEON Social eller Restaurant Schiøtz. Tilkøb af middag skal ske på ODEONs hjemmeside. Billet til selve koncerten købes her på H.C. Andersen Festivals' hjemmeside via knappen ovenfor. 

KoncertMenu i Restaurant Schiøtz

I Restaurant Schiøtz får du en helstøbt oplevelse, med en lækker 3-retters middag eller en gourmetburger inden showet. Restauranten stiller høje krav til råvarernes kvalitet og månedens menu er inspireret af danske og franske traditioner, som vil tilfredsstille selv de mest kræsne ganer. OBS. Bestilling lukker dagen før kl. 12.00

Se menu og bestil her: https://odeonodense.dk/mad-og-drikke/restaurant-schioetz/bestilling-i-restaurant-schioetz

SocialMenu i Café ODEON Social

Når du besøger Café ODEON Social inden en koncert, show eller forestilling i ODEON, serverer caféen en SocialMenu bestående af hovedret med tilbehør. Café ODEONs SocialMenu er baseret på en bæredygtig tankegang sammensat efter sæsonens råvarer. Menuen serveres på et buffetbord, hvor man som gæst henter derfra og medtager til eget bord.

Se menu og bestil her: https://odeonodense.dk/mad-og-drikke/cafe-odeon-social/bestilling-i-cafe-odeon-social

Kan også ses på følgende datoer

<