Rasmus Seebach, Mads Langer, Blæst

Musik

Rasmus Seebach, Mads Langer, Blæst

Kongens Have - Østre Stationsvej/Jernbanegade, 5000 Odense C, Vis på kort

Fra 350,00 kr.

Oplev Rasmus Seebach, Mads Langer og Blæst til et brag af en koncert i Kongens Have.

Rasmus Seebach
Sanger, sangskriver og producer Rasmus Seebach er en af Danmarks absolut største kunstnere, og har med sine fem studiealbums opnået større succes end de fleste andre på den danske musikscene. Siden 2009 har Rasmus vundet et utal af priser, men vigtigst af alt, har han med sine dansksprogede popsange, vundet en plads i hjertet hos utrolig mange mennesker. På scenen leverer Seebach altid nogle spektakulære og storslåede live shows, og han er kendt for at gøre sig ekstremt umage for at give publikum den ultimative koncertoplevelse hver gang, han går på scenen.

Rasmus har ganske vist et imponerende bagkatalog bestående af utallige rekorder på de danske hitlister, men for Rasmus kan succes hverken måles i priser eller salgstal – den ægte magi skabes nemlig sammen med publikum.

Mads Langer

Mads Langer er en af Danmarks dygtigste sangere og drager i 2022 på tour med sit nye album ”Where Oceans Meet”. Her inviterer Mads Langer lytteren hen, hvor de helt store oplevelser mødes, kolliderer og bringer nye impulser til overfladen. De nye, store sange bindes sammen af nogle af de største hits fra nyere dansk radio-historie som ”Lightning”, ”Hanging With You” ”21:4” og ”Monsters In My Mind”.

Blæst

Blæst ramte den danske airplay-chart med sangen ’Ego’, der blev P3s Ugens Uundgåelige og lå solidt plantet i top10 det sidste halve år af 2021. Udsolgte koncerter og fulde huse i hele landet tyder på en meget lovende fremtid for det purunge og festlige band, som du i august kan opleve i Kongens Have i Odense.

Blæst blev sat på det på musikalske landkort med debutep’en Vindstille fra 2020, der bestod af fem velproducerede, dansksprogede popsange. De groovy og delikate melodier er båret af en ukuelig musikalsk fremdrift, og GAFFA, Soundvenue og Bands of Tomorrow har alle spået om en særdeles lovende fremtid for den danske kvartet. 

Med sin karismatiske vokal præsenterer forsanger Fernanda Rosa ungdommelige tekster om små hverdagsøjeblikke, der rummer stor poesi. Historier om farverige partycrashers på Roskilde, tungsind og festromancer bliver leveret med en tilbagelænet og ubesværet attitude. 

Med sange som ”Gemmeleg”, ”Androkles”, ”Ikke Sige Nej” samt ”Kig Op Fra Gulvet” introducerer Blæst ørehængende pophits, der fastholder og forfører lytteren. 

Entré: 
Normalpris: 350 kr. + gebyr.

Dørene åbner kl. 16.
Musikken forventes at starte omkring kl. 17.45 (med forbehold for ændringer uden yderligere varsel). Det anbefales af komme i god tid for at undgå kø. 
Hold dig løbende orienteret om regler for koncerten i Kongens Have her på siden.

Vedr. børn til koncerten:
Alle er velkomne til koncerten med billet, men vi gør opmærksom på, at den ikke er tilrettelagt som en familiekoncert. Der forventes festlig stemning og fulde folk på pladsen.
Børn skal have almindelig billet - der findes kun én billettype uanset alder.
Vi anbefaler, at små børn bruger høreværn.

Arrangør: H.C. Andersen Festivals i samarbejde med Vi Elsker

Alle tider er vejledende.

<