Mit livs eventyr - Premiere

Shows og oplevelser

Mit livs eventyr - Premiere

Munke Mose - Munke Mose , 5000 Odense C, Vis på kort

Gratis

Oplev historien om H.C. Andersen i et fantastisk show med tonerne af Pink Floyds musik i Munke Mose.

Ballet, skyggeteater, moderne dans, gospelsang, filmindslag, animation og lysdesign krydret med Pink Floyds lydunivers udgør dette års store show i Munke Mose.

Bag showet står duoen ”Mænd uden slips”, som portrætterer udvalgte elementer fra H.C. Andersens liv lige fra fødslen og helt frem til æresborgerudnævnelsen i Odense. De udvalgte begivenheder har haft stor betydning for dannelsen og udviklingen af H.C. Andersen som både menneske og digter. Sammen med de originale, klassisk orkestrerede og elektroniske versioner af Pink Floyds musikalske univers, er der garanti for et show, du sent vil glemme.

Anbefalet alder: Alle

Bemærk: Forbeholdt gæster med billetreservation. Der åbnes for billetreservation den 5. august. Bestil kun de billetter, du skal bruge – og husk at afbestille igen, hvis du bliver forhindret, så andre kan få glæde af oplevelsen. Pga. myndighedernes corona-restriktioner er det ikke tilladt at tage ophold umiddelbart udenfor området uden billetreservation.
Kørestolsbrugere anbefales at reservere billetter i sektion 2 med indgang fra Munke Mose Allé. 

Arrangør: Mænd uden slips
Medarrangør: H.C. Andersen Festivals

Alle tider er vejledende.

 

Retningslinjer ift. COVID-19:

H.C. Andersen Festivals følger naturligvis myndighedernes anvisninger og retningslinjer ift. forebyggelse af smitte med coronavirus. Hold dig orienteret på https://www.hcafestivals.dk/gode-tips/covid-19 og på hver enkelt aktivitet her på siden fra den 5. august.

Kan også ses på følgende datoer

<