GRETA

Musik

GRETA

- Flakhaven, 5000 Odense C, Vis på kort

Gratis

Oplev fortiden funkle i GRETA’s 80’er-poppede univers, når hun optræder på H.C. Andersen Festivals 

Greta Schenk er født i 90’erne, men hvis man ikke vidste bedre, kunne man nemt tro hun havde været ung i 80’erne. Hendes glamourøse popsange drypper nemlig af nostalgi, og Gretas univers er et overflødighedshorn afsynthesizers, tunge elektroniske trommer og overlegne musikalske kompositioner. 

Greta laver smukke melodiske sange, der er inspireret af klassiske pophelte som ABBA og Kate Bush. Teksterne har rod i Gretas egne tanker, der kredser om både det helt nære og det uforklarlige og abstrakte. Det er tekster om relationer, liv, død mennesker og forandring. 

Gretas debutalbum Ardent Spring blev rost til skyerne af internationale og danske medier, som Politiken, Soundvenue og Gaffa. Hun har optrådt til Gaffa Awards 2021 på nationalt tv, modtaget en nominering til kritikerprisen Steppeulven i kategorien Årets Håb i 2020 og været en del af Roskilde Festivals online koncertrække i februar 2021. 

I 2020 medvirkede GRETA på singlen ‘This Time of Year’ sammen med Kamma, Brimheim, Rebecca Lou og Girlcrush, og sangen blev kåret til en af årets bedste af Soundvenue (DK). 

Greta har netop udgivet sin nyeste single ”Vibrant”. 

Anbefalet alder: Fra 14 år. Ingen udskænkning af alkohol til personer under 18 år. 

Bemærk:Forbeholdt gæster med billetreservation. Der åbnes for billetreservation den 5. august. Bestil kun de billetter, du skal bruge – og husk at afbestille igen, hvis du bliver forhindret, så andre kan få glæde af oplevelsen. Pga. myndighedernes corona-restriktioner er det ikke tilladt at tage ophold umiddelbart udenfor området uden billetreservation.  

Arrangør: H.C. Andersen Festivals i samarbejde med Spoken Word Festival og Studenterhus Odense 

Alle tider er vejledende. 

 

Retningslinjer ift. COVID-19: 

H.C. Andersen Festivals følger naturligvis myndighedernes anvisninger og retningslinjer ift. forebyggelse af smitte med coronavirus. Hold dig orienteret på https://www.hcafestivals.dk/gode-tips/covid-19 og på hver enkelt aktivitet her på siden fra den 5. august.  

<