Peter Laugesen og Oliver Hoiness

Oplev helt ny og endnu ikke publiceret lyrik fra en af dansk poesis legender, når digteren Peter Laugesen gæster Spoken19 med guitarist Oliver Hoiness.

Peter Laugesens forfatterskab er mildt sagt overvældende og enestående. Siden debuten i 1967 har digteren udgivet mere end 50 værker, der spænder bredt fra minimalistisk poesi om hverdagens trummerum til storladne poetiske skildringer, kunsthistorie og poetikker. I 2018 modtog han Dan Turéll Medaljen for sit forfatterskab.

At beskrive Laugesens værker over én kam er umuligt, men fælles for dem er udforskningen af sproget og dets muligheder for at gengive verden, som Laugesen oplever den. Hans poesi emmer af energi, dynamisk bevægelighed og autenticitet. Drivkraften efter at nyskabe, udforske og eksperimentere er ikke blevet mindre med årene, der er gået.

Oliver Hoiness er medlem af grupper som Caribisk, Skammens Vogn og har samarbejdet med Kira Skov i ”Kira Skov And The Ghost Riders”. I 2016 modtog han Steppeulv-prisen som Årets Musiker og er kendt for sin eksperimentelle tilgang til musikken. Lydmageren Hoiness vil til dette arrangement agere guitarist og lægge musikalske klangflader til Peter Laugesens nye, ikke publicerede digte.

Pris
Forsalg: 45 kr.
Dør: 60 kr.

Arrangør: Spoken Word Festival
Støttet af: H.C. Andersen Festivals

Alle tider er vejledende.