Oplev musikalsk poet til dette års festival

Med Jørgen Leth i front byder den velkendte duo Vi sidder Bare Her på en poetisk, fortællende og eftertænksom koncert på Amfiscenen til dette års H.C. Andersen Festivals.

7. Maj 2019

Igen i år er festivalen gået sammen med ordfestivalen Spoken19 og Studenterhus Odense om at invitere til open air-koncerter på Amfiscenen under dette års H.C. Andersen Festivals.

Som sædvanligt byder koncerterne på Amfiscenen på musik for enhver smag. Der er både noget for dem, der er vilde med pop, med rock’n’roll og med poetisk musik. Hører du til sidstnævnte kategori, bliver du glad, når vi fortæller, at vi i år kan præsentere et poetisk indslag i form af den album-aktuelle trio Vi Sidder Bare Her med ikoniske Jørgen Leth i front.

Poesiens grand-old man Jørgen Leth er 81 år, men er still going strong. Han fortsætter med at være en vedkommende og fantastisk fortæller, og på trioens nyeste album bliver vi endnu engang ført med af både de små og de store dramatiske begivenheder og betragtninger om livets vigtige ting. Hvorfor er det for eksempel, at Jørgen Leth hader buffet? Og hvorfor elsker han bøger eller den tilstand, man er i, lige inden man falder i søvn?

Netop de spørgsmål, er nogle af dem, du kan få svar på, når vi inviterer til en musikalsk poetisk aften under åben himmel, hvor Vi Sidder Bare Her behandler eksistentielle og refleksive emner fra Jørgen Leths tekstunivers.

Vi Sidder Bare Her kan opleves under H.C. Andersen Festivals i uge 34. Det er på Amfiscenen torsdag den 22. august klokken 21, og koncerten er helt gratis.