WeCreateMagic klar med magisk show i Munke Mose

Oplev et magisk og spektakulært 3D-show med levende dansere, farvestrålende lys og Nordens største vandfontæne.

20. august 2019

Nu varer det ikke længe… I morgen, når solen er gået ned, og natten har sænket sig over Odense, kan du opleve et helt unikt og meget spektakulært lys- og performanceshow i Munke Mose.

To kæmpe vandpumper med umådelig kraft bliver omdrejningspunktet, når WeCreateMagic folder sig ud kl. 22.00. Pumperne laver nemlig Nordens største vandfontæne på hele 20 gange 45 meter. Og det er netop på denne store vandvæg, at en ny og animeret udgave af H.C. Andersens eventyr Klokken vil blive projekteret på.

Et vanvittigt show

Det er første gang i festivalens historie, at det store lysshow bliver opført i de naturskønne områder i Munke Mose, og det er også helt nyt, at den spektakulære 3D-animation ikke bliver opført på Odense Rådhus’ faste og bastante mure, men i stedet på noget så utæmmeligt som vand.

Men efter mange dages uafbrudt arbejde med sene nætter og mange bekymringer, føler Nojus Sabalis og WeCreateMagic, der står bag showet, sig helt klar til den store premiere i morgen.

- Vand er et utæmmeligt monster, og det har i den grad givet os grå hår på hovedet. Men vi er langt foran vores tidsplan, og både lys, vand og animation spiller perfekt sammen. Publikum kan godt glæde sig til et vanvittigt show, som kommer til at overraske helt vildt, siger Nojus Sabalis.

Men selvom alt kører efter planen, venter der stadigvæk mange timers arbejde for holdet bag det spektakulære lysshow. Der skal nemlig finjusteres og testes til den helt store guldmedalje, så showet kommer til at spille 100 %.

- Det bliver for vildt! Jeg glæder mig så meget til at vise vores hårde arbejde frem til både børn, unge og voksne, og jeg glæder mig helt vildt til at se publikums reaktioner, når vi fylder Munke Mose med vand, lys, akrobatisk dans og animation, siger Nojus Sabalis.

Du kan opleve Klokken torsdag, fredag og lørdag kl. 22.00 samt fredag og lørdag kl. 23.30.