Vi støtter lokalt

HD Ejendomme har valgt at blive en del af foreningen bag H.C. Andersen Festivals. De holder til i hele Danmark, men har hovedkontor i Odense. Derfor vil de meget gerne støtte en lokal kulturforening som H.C. Andersen Festivals.

31. juli 2019

HD Ejendomme er blandt nogle af de største udbydere af lejeboliger og erhvervslejemål på Fyn og administrerer over 5000 boliger og 400 erhvervslejemål i hele landet. De ønsker at være de bedste til aktiv forvaltning af ejendomme.

- Vi har fokus på digitalisering og arbejder professionelt og målrettet for at nå vores mål og visioner. Vi står for høj faglighed og stort engagement, sætter handling bag ord og sørger for god behandling af vores lejere under hele processen – fra den første fremvisning, til indflytning, under lejeperioden og en fair behandling, når du flytter. Vores motto ”Vi samler på glade lejere” tager vi bogstaveligt, og vi gør vores bedste for at tilbyde både private og erhvervsvirksomheder det helt rigtige lejemål, siger Peter Uldall Borch, adm. direktør for HD Ejendomme.

HD Ejendomme har hovedkontor i Odense, så der var ingen tvivl om, at de gerne ville være sponsor for H.C. Andersen Festivals.

- Vi har hovedkontor her i Odense og vil gerne støtte lokalt. Som sponsor kan vi være med til at fremme kulturen i Odense og Odense som attraktiv by generelt. Både for erhvervsvirksomheder og for privatpersoner. Et aktivt kulturliv med gode muligheder og tilbud er til gavn for både vores egne medarbejdere, for vores lejere i byen samt for vores gode, lokale samarbejdspartnere, siger Peter Uldall Borch.

Udover at støtte lokalt, vil HD Ejendomme også gerne pleje det netværk, som man bliver en del af under H.C. Andersen Festivals.

- Som en af Fyns største virksomheder betyder det naturligvis meget for os at støtte Odense og de tiltag, der laves i byen. Det er en fantastisk god mulighed for at pleje sit netværk. Vi vil gerne være med der, hvor tingene sker; hvor vi tager del i erhvervsfremstød, som resulterer i en attraktiv storby med et godt erhvervsliv. Som en stor lokal erhvervsvirksomhed mener vi, at vi bør tage medansvar og være synlige både for vores samarbejdspartnere, kunder samt i det betydelige netværk, som H. C. Andersen festivals danner rammen om, siger Peter Uldall Borch.

En smuk svane

HD Ejendomme deler to af festivalens værdiord - nemlig Tingenes og teknologiens magi, hvor alt er muligt og Mønsterbruddet, som er muligheder for alle. De ser sig selv som et eventyr.

- I flere af H.C. Andersens eventyr kan vi genkende os selv. Ligeledes har vi flere af festivalens værdiord tilfælles. Her tales blandt andet om tingenes og teknologiens magi – om at alt er muligt samt om mønsterbruddet, som skaber muligheder for alle. Hos HD Ejendomme løfter vi i flok, og vi har gennem mange år arbejdet med muligheder frem for begrænsninger. Vi ved, at vi kun sammen kan skabe resultater, siger Peter Uldall Borch og tilføjer:

- Vi har prøvet at være i bunden og måtte tage konsekvensen heraf, men vi har gennem hårdt arbejde, tro på vores færdigheder og masser af ambitioner formået at vokse os store og veletablerede. HD Ejendomme er en mønsterbryder på et eksplosivt marked, der er i konstant forandring. Vi har været den grimme ælling, men er efterhånden blevet en smuk svane, der lyser op gennem vores resultater, vores visioner og missioner om blandt andet at yde den bedste service over for vores kunder.

HD Ejendomme oplever også sig selv som et eventyr, hvor alt kan ske.

- I et eventyr kan alting ske. Man ved aldrig, hvad næste skridt bliver. Sådan oplever vi det også i HD Ejendomme. HD Ejendomme er vores eventyr med op- og nedture. Eventyret om vores kamp for at opnå vores mål og drømme samt den evige udfordring om at holde fast i sig selv på trods af de konflikter og udfordringer, man risikerer at løbe ind i. Helt som i H.C. Andersens eventyr, siger Peter Uldall Borch.

Festivalen skaber nye relationer

Som sponsor af H.C. Andersen Festivals kan man deltage i en masse arrangementer, hvor der er rig mulighed for at skabe nye relationer. Under uge 34 er det muligt at møde festivalens mange besøgende og styrke sit netværk.

- Vi kommer primært til at benytte os af de mange tilbud i uge 34. Det er her, det hele for alvor sker og her, vi virkelig kan få nogle fantastiske oplevelser. Vores medarbejdere skal nyde godt af vores sponsorat samtidig med, at vi vil benytte muligheden for at styrke nuværende relationer og skabe nye, siger Peter Uldall Borch.

Det giver HD Ejendomme en stor værdi at være sponsor under festivalen.

- Det giver os naturligvis pleje af eksisterende netværk samt muligheden for at skabe nye relationer. Følelsen af at være en del af noget større – sammen. Vi er med til at gøre en forskel for Odense og dens indbyggere sammen med andre fynske erhvervsvirksomheder, siger Peter Uldall Borch og tilføjer:

- At H. C. Andersen festivals forvandler Odense til et sandt eventyr hvert år er fuldstændig magisk. Festivalen giver anerkendelse og synlighed for Odense og Fyn generelt – endda både nationalt og internationalt. Det er fantastisk, at en by som Odense kan det. Det kan man kun være stolt af.

Derfor glæder HD Ejendomme sig også til de mange oplevelser i uge 34.

- Vi ser frem til de mange gode oplevelser og tilbud i uge 34. Vi ser frem til at blive inspirerede og oplyste. H.C Andersens eventyr kan noget helt specielt, og alle kan relatere til mindst ét af dem. Vi glæder os til at være en del af noget større. At dele det hele med hinanden internt på arbejdspladsen samt at dele det med vores professionelle netværk, siger Peter Uldall Borch.