THISTLE optræder med magisk musik på H.C. Andersen Festivals

Skal dit festivalbesøg toppes med en musikalsk oplevelse? I år kan du opleve den amerikanske trio THISTLE, hvis musik er historiefortællinger inspireret af eventyr og anden litteratur. De vil optræde på H.C. Andersens Festivals med deres debutalbum fra 2019, ’The Ice Maiden Comes’, hvor hver sang er baseret på et af H.C. Andersens eventyr, herunder ’Den lille havfrue’, ’Nattergalen’ og ’Den flyvende kuffert’.

THISTLE formår med deres smukke melodier fra violin, fløjte og harpe at vække H.C. Andersens mest elskede fortællinger til live på helt nye eventyrlige måder, som vil glæde folk i alle aldre. Musikken er skabt som historiefortælling, hvor komponist, sanger og harpist Thistle Jemison står i front. Jemisons baggrund inden for jazz, vestlig klassisk musik og verdensmusik giver musikken et unikt præg. 

Tidligere gæster har rapporteret om en følelsesladet oplevelse og en følelse af eufori, når de har lyttet til THISTLEs musik. Nu får du muligheden for at være en del af dette, da THISTLE endelig kan optræde til årets festival efter at have måttet udskyde deres planlagte optræden i 2020 på grund af Covid-19. 

Egen unikke lyd

THISTLE er en slags kammer-folk-trio, hvor deres musik forener forskellige genrer og stilarter. Med inspiration fra H.C. Andersens tekster og en bred vifte af musikalske påvirkninger skaber de deres helt egen unikke lyd.  

Chamber Folk er en genre, der normalt er baseret på harpe eller fingerspillet akustisk guitar. Det er karakteriseret ved en elegant arrangement- og produktionsstil, der inkluderer forskellige orkesterinstrumenter som træblæsere, horn og strengeinstrumenter. Musikken fremføres typisk af små ensembler, og sangstemmerne er ofte feminine, æteriske og uden meget vibrato, hvilket skaber en stemning af eventyr.  

For at sikre dig adgang til THISTLEs koncert, skal du have en billetreservation, men billetten er gratis. Koncerten er egnet til publikum fra 10 år og op, så tag dine børn, venner eller familie med til en helt unik og stemningsfuld koncertoplevelse. 

THISTLE kan opleves den 24. august kl. 19-20 på Dexter. Book billet og læs mere her.