TASFO Selskaberne: Gode relationer frem for alt

Når H.C. Andersen Festivals løber af stablen i uge 34, fyldes Odense med liv, fællesskab og aktiviteter i alle afskygninger. Det er netop derfor, TASFO Selskaberne har valgt at være en af festivalens store støtter. TASFO vil gøre noget godt for byen, øen og regionen.

Fællesskabets flertydighed: ”Ingen er nok i sig selv”

TASFO Selskaberne er en del af fællesskabet omkring H.C. Andersen Festivals, fordi de tror på gode relationer. Ligesom fællesskab er værdifuldt for festivalen, mener ejer og bestyrelsesformand hos TASFO Selskaberne Jesper Steen Tastesen, at det skal være et fællesskab at arbejde hos TASFO. Det er sådan, man sikrer trivsel og gode relationer. Derfor går TASFO op i at behandle medarbejdere, kunder, lejere og samarbejdspartnere både ordentligt og respektfuldt.

”Relationer er vores grundpille. Der skal være gensidig respekt, ærlighed, nysgerrighed, ordentlighed og tillid. Sådan vil vi gerne have, at folk tænker om os”, siger Jesper Steen Tastesen.

TASFO Selskaberne vil gerne støtte samarbejde, trivsel og fællesskabet blandt deres kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. De har en ide om, at hvis man skaber et rum, hvor dette er muligt, sker det også. Handling slår ord. Det er ikke penge, der driver TASFO Selskabernes mission om at skabe trivsel for alle, siger Jesper Steen Tastesen. For TASFO er livsglæde og livskvalitet hos medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere profit i sig selv.

Engageret komitémedlem

Ejer og bestyrelsesformand Jesper Steen Tastesen er en af dem, der engagerer sig ekstra i festivalen. Han vil gerne være med til at sprede kendskabet om H.C. Andersen Festivals, hvorfor han er frivilligt medlem i festivalens NewBizz-komité. Her hjælper han med at finde nye potentielle sponsorer til festivalen.

”Jeg vil gerne bidrage med det, jeg kan – om det er gennem mit netværk, ved rådgivning eller noget helt tredje”, siger Jesper Steen Tastesen.

Det er ikke en nødvendighed for TASFO, at virksomheden tjener penge på at støtte festivalen. Det er derimod vigtigt at bidrage til festivalen. Og når TASFO støtter festivalen, støtter de fællesskabet i lokalsamfundet, mener Jesper Steen Tastesen.

En eventyrlig by

TASFO Selskaberne er en af H.C. Andersen Festivals trofaste foreningsmedlemmer, der støtter op om et Odense i en eventyrlig udvikling. De vil gerne gøre noget godt for lokalområdet. Derfor støtter TASFO Selskaberne Danmarks største kulturfestival, siger Jesper Steen Tastesen. Jo mere Odense kan tiltrække besøgende, der kan skabe omsætning til butikkerne eller bosætte sig, jo større værdi har det for Jesper Steen Tastesen og TASFO, der udlejer ejendomme. Som borger i byen er han også overbevist om, at des flere, der bidrager til at gøre noget aktivt for bylivet, des bedre bliver byen. Det er sådan, vi skaber gode byer og samfund, siger Jesper Steen Tastesen.

Jesper Steen Tastesen glæder sig til at opleve byen og bylivet igen, og han reserverer altid hele uge 34 for at deltage i festivalen.