Tag på eventyr med vennerne

I weekenden byder vi på en masse spændende, sjove og festlige aktiviteter for det unge publikum.

22. august 2019

Tag din ven eller veninde under armen og gå på opdagelse i festivalens mange festlige weekendaktiviteter. Hvad end du er til popmusik, humoristisk kunst eller politisk-satirisk musikteater, tør vi godt love dig, at du kan finde noget, der falder i din smag.

Silent Disco
Lørdag kl. 15.00 og 21.00
Dette er en must-try oplevelse, som du finder på Flakhaven. Silent Disco giver dig og dine venner mulighed for at danse sammen til hver jeres musik under åben himmel. Silent Disco starter på Flakhaven og bevæger sig gennem Vestergade, Kongensgade for at slutte på Gråbrødre Plads.

Læs mere om det sjove event her.

Kejseren
Fredag kl. 19.30 samt lørdag og søndag kl. 16.00
Livingstones Kabinet står klar i den Fynske Opera med en politisk-satirisk musikforestilling, der bygger på H.C. Andersens kendte fortælling Kejserens nye klæder. Med inspiration fra blandt andet 30’ernes cabaret’er og Brechts politiske teater er Kejseren en fræk og fabulerende fortolkning af et skønt eventyr til et voksent publikum.

Læs mere og køb billetter her.

Mads Langer, Danser med Drenge og Ramus Walter
Fredag kl. 17.45-23.00, dørene åbnes kl. 16.00
Der er rig mulighed for at komme hele følelsesregistret igennem og slå sig løs til nogle af de største danske hits gennem tiden, når Mads Langer, Danser med Drenge og Rasmus Walter giver den gas til årets store festivalkoncert i Kongens Have. Med en pris på kun 139 kroner, kan du med god samvittighed invitere hele venneflokken med og glæde dig til en aften med nogle af Danmarks bedste musikere.

Læs mere og køb billetter her.

Er du ikke færdig med at danse og synge, kan du fortsætte aftenen ved Amfiscenen. Her kan du opleve Marvelous Mosell, der spiller lækre toner med fængende tekster fra kl. 23.00-00.00.

Late night comedy open mic
Fredag kl. 23.30
Har du også en lille komiker i dig, som bare venter på at komme ud? Så er der rig mulighed for at gribe mikrofonen på Studenterhus Odense og give den gas til Late Night Comedy. Du kan også læne dig tilbage og nyde andre humorister og nye talenter.

Læs mere her.

Kunst med humor
Lørdag kl. 10.00-17.00
I Kunstgalleriet Odense kan du opleve en helt anderledes kunstform, nemlig Naivismen. Naivisme er farve- og fortælleglæde, som udtrykkes i genkendeligt og meget detaljeret billedsprog. Kom og se mere end 500 værker, som helt sikkert vil fange din interesse.

Læs mere her.

HCA og Queer
Lørdag kl. 18.00

Der er fokus på køn og seksualitet i H.C. Andersens liv og eventyr på Jernbanegade 13. Det Fynske Kunstakademi byder på kraftfulde performances af blandt andet Cassie Augusta, Esben Weile Kjær og dygtige DJ’s. Kom og lær mere om H.C. Andersens eventyr fra en helt anden vinkel.

Læs mere om arrangementet her.