Tag på en magisk rejse med trolde til festivalen

Der kommer ikke til at mangle liv og glade dage i centrum af Odense i uge 34. Her indtager vi nemlig gader, stræder, pladser, teatre og plæner med vores mere end 500 kulturoplevelser for både børn og voksne.

14. august 2019

I år har H.C. Andersen Festivals’ et ekstra stort fokus på at gøre Odenses gader og stræder til en smeltedigel af fantastiske kulturoplevelser. Faktisk kan festivalen i år præsentere det største antal gadeperformances i festivalens historie – nemlig hele 100 af slagsen.

Blandt cirkusartister, grafiske forestillinger og musikere kan man blandt andet møde de venlige trolde Nyx og Nox, der er på en hemmelig mission for at redde deres hjemplanet, som er i stor fare. Det hyggelige show, Boiler Trolls, anbefales til alle aldre.

Med hjælp fra alverdens mærkelige dingenoter og dialog med alle, de møder på deres vej, forsøger det umage troldepar at finde vej gennem Odenses gader for at lede efter ingredienser til et magisk kul, som kan redde deres verden.

Inspireret af H.C. Andersen

Bag det umage troldemakkerpar står et belgisk makkerpar i form af Nicolas Dupuis og Cynthia Delrivière, der igennem mange år har turneret rundt med deres magiske show. De ser begge meget frem til at optræde til H.C. Andersen Festivals i uge 34.

- Hans Christian Andersen Festivals er en vidunderlig mulighed for at genopleve vores yndlingsforfatters magiske og eventyrlige verden, og det er en stor ære for os at deltage. Vi er så glade for, at vi har fået muligheden, og vi ser frem til en storslået festival med masser af spændende aktiviteter, siger Nicolas Dupuis og Cynthia Delrivière og fortsætter:

- Vi er meget inspirerede af H.C. Andersen og hans magiske historier i vores arbejde med at opfinde historier. Vi beundrer ham også for hans mange talenter og den store diversitet, der er i hans mange flotte værker, siger det belgiske par.

Du kan opleve Boiler Trolls fra tirsdag til lørdag i uge 34, og du kan finde meget mere information her.