Tag med Odense Letbane klædt i pink

H.C. Andersen Festivals har taget initiativ til en påmindelse om, at festivalen er undervejs, og man kan komme kørende i pink til selve festivalen i uge 34. Odense Letbane stiller nemlig to togsæt til rådighed, som er iklædt festivalens farver.

Festivaldirektør Peter Bøgholm glæder sig over samarbejdet mellem Odense Letbane og H.C. Andersen Festivals: ”Festivaltoget er et symbol på, hvordan Odense Letbane og H.C. Andersen Festivals sammen bidrager til byens transformation. Disse store investeringer har over de sidste 10 år forvandlet Odense til en moderne by, som mange er stolte af at bo i. Med over 500.000 påstigninger om måneden skaber letbanen kolorit og opmærksomhed om en festival, der favner og gavner hele byen,” siger Peter Bøgholm.

Hos Odense Letbane hilser man også samarbejdet velkommen. ”Vi er glade for initiativet, hvor vi kan være med til at sætte vores præg på byen og støtte større kulturelle aktiviteter i Odenses kulturliv,” siger kommunikationschef Flemming Ø. Pedersen hos Odense Letbane.

Toget er dekoreret af Dansk Skilte Center, som har haft den spændende opgave med at pakke toget ind. ”Odense Letbane har tidligere været dekoreret, men det er alligevel ikke en opgave, som der er særlig meget praksis omkring. Så det har været en spændende opgave for vores montører, som i tæt samarbejde med Odense Letbane har brugt to dage på opgaven," siger direktør Jens Horsted Pedersen.

Odense Letbanes to togsæt vil være fuldt dekoreret i festivalens farver fra tirsdag den 18. juni til slutningen af festivalen i uge 34.