Sne og iskrystaller: Mød den levende snekugle

Alt kan ske til H.C. Andersen Festivals, hvor eventyrlige og smukke oplevelser venter på hvert et gadehjørne.

24. august 2019

Har du mødt den smukke og fortryllende snedronning i den kæmpestore snekugle, der med smil og eventyrlig musik glider graciøst gennem gader og stræder? For andet år i træk er hun og hendes mand kommet hele vejen fra England til Odense – blot for at deltage i H.C. Andersen Festivals.

Nikki og Tim Kennett lærte H.C. Andersens forunderlige verden at kende, da de var børn, og siden har de begge læst forfatterens skønne eventyr et utal af gange. Derfor er det noget helt særligt for parret at optræde i H.C. Andersens fødeby til en festival, der bærer hans navn.

- Vi har glædet os til at deltage i festivalen i rigtig lang tid. Og vi har glædet os til at se reaktionerne fra tilskuerne. Det er anden gang, vi deltager i H.C. Andersen Festivals, og vi nyder virkelig alle aspekter ved at være en del af denne vidunderlige festival, siger Nikki Kennett.

Siden 2016 har det engelske par turneret rundt med deres unikke og kæmpestore snekugle, som Nikki Kennett sidder smukt placeret i midten af. Sidste år til H.C. Andersen Festivals havde de pyntet snekuglen som et magisk undervandsunivers med en smuk havfrue, og i år danner kuglen altså rammen om et eventyrligt vinterland fyldt med sne og iskrystaller.

Du kan opleve Nikki Kennett som den fortryllende snedronning i den kæmpestore snekugle lørdag kl. 20.00 og søndag kl. 10.00, 12.00 og 15.00.