Snake Height’s street tales: Oplev H.C. Andersens fortællinger i et nyt perspektiv

Til dette års H.C. Andersen Festivals optræder Snake Height med en rekonstruktion af H.C. Andersens fortællinger, hvor de skaber en række farverige og fantasifulde gadeoptrin af gadecirkus.

Med omvandrende H.C. Andersen-karakterer, der jonglerer, står på stylter, optræder med ild, kører på ethjulede cykler og danser i relation til fortællingerne, er der lagt op til et enestående gadecirkus.  

Snake Height vil undervejs i forestillingen interagere med festivalgæsterne, og deres flotte kostumer og tricks kan nydes af både børn og voksne i alle aldre.  

Forestillingen ’Snake Height’s street tales’ er helt sikkert en oplevelse, du ikke vil gå glip af.  

Fortællinger i et nyt perspektiv 
Bureau og produktionshus Snake Height har sat sig et ambitiøst mål om at skabe enestående forestillinger med en økologisk tankegang, der tager udgangspunkt i skabelsen af medrivende, tværfaglige oplevelser. De formår at bygge bro mellem samfundet og naturen gennem deres forestillinger og iscenesættelse. 

Grundlæggende for Snake Heights' produktioner er deres princip om "eco-scenography," der er en kreativ tilgang til scenografi, hvor de tager hensyn til økologiske og bæredygtige aspekter. Dette vidner om gruppens ansvarlighed over for miljøet og deres ønske om at frembringe kunst, der ikke blot underholder, men også inspirerer til en større forståelse for vores omgivelser. 

Med deres unikke forestillinger og økologiske tankegang formår gruppen at tage de velkendte fortællinger og præsentere dem i et helt nyt perspektiv. Så hvis du vil opleve H.C. Andersens univers i en fortryllende og miljøvenlig ramme, bør du bestemt tage del i Snake Heights' optræden under festivalen. 

Find Snake Height i Odenses stræder og gader mandag til torsdag på deres rute i Vestergade og Kongensgade. Læs mere her.