Sløret løftes for nogle af skuespillerne til musicalen Margrethe i 2023

Når musicalen Margrethe gæster festivalen i 2023 bliver det med en række kendte skuespillere på plakaten.

Musicalen Margrethe er vores allesammens historie, fortalt igennem hende som samler os. En livshistorie om 50 år på den danske trone, fyldt med oplevelser og skelsættende begivenheder.

Et stykke Danmarkshistorie med nykomponeret musik, i en unik opsætning med 24 skuespillere, og 18 musikere, overdådige kostumer og en eventyrlig, spektakulær scenografi! En både storslået, episk og intim rejse gennem et helt liv om alt det, der har været med til at forme en dronning - både som menneske og som regent.

Oplev bl.a. Ulla Henningsen og Xenia Lach-Nielsen som Dronning Margrethe II, Peter Schrøder som Prins Henrik, Emilie Groth Christensen som Prinsesse Margrethe og Kristian Boland som Kong Frederik IX.

Bag forestillingen står succestrioen Høg·Aagaard·Svanekier, der har skabt en musical af internationalt format. De tre har en stribe anmelderroste forestillinger bag sig blandt andet musicalen Jordens Søjler og Skammerens Datter på Østre Gasværk. Instruktør Mads M. Nielsen står for iscenesættelsen, mens Mikkel Rønnow er dirigent. Forestillingen produceres af Mikkel Rønnow Musicals der tidligere har stået bag musicalsucceser som 'Chess', 'Atlantis' og 'She Loves You'.

Musicalen Margrethe får urpremiere på Danmarks nationalscene, Det Kongelige Teater, den 23. juni 2023 og besøger derefter Odeon i Odense under H.C. Andersen Festivals og slutter hos Musikhuset i Aarhus.

Læs mere om forestillingen her og køb billetter på her