Sigurd Barrett genfortæller H.C. Andersens allerbedste eventyr med sang og løjer

Børnene kan se frem til en eventyrlig oplevelse med skolekammerater og bedsteforældre til august under H.C. Andersen Festivals 2021. Her genfortæller Sigurd Barrett nogle af H.C. Andersens allerbedste eventyr sammen med Odense Symfoniorkester og Det Kongelige Teaters balletskole i Odense.

Hvert år uddeler H.C. Andersen Festivals tusindvis af billetter for særligt børnehaver og skoler til kulturelle og faglige aktiviteter med H.C. Andersen, eventyr og historiefortælling som omdrejningspunktEt af arrangementerne i årets skoleprogram er Odense Symfoniorkesters koncert med børneentertaineren Sigurd Barrett, der vil gendigte H.C. Andersens historier. Det sker i eventyrlige rammer i Odense Koncerthus med prinser, prinsesser, vilde svaner, mudder i træskoene og ærter under madrasserne.  

H.C. Andersen Festivals arbejder for at udbrede kendskabet til H.C. Andersens evigt aktuelle univers blandt børn og unge.  

Til den opgave er Sigurd Barrett en fantastisk fortæller, der med sine sange og skæve løjer giver de mindste smag for de eventyrlige historier.  

Sigurd Barrett står nemlig bag en række udgivelser, hvor han i børnehøjde formidler historier fra blandt andet Biblen, Danmarkshistorien og de nordiske guder. Til august bliver det H.C. Andersens eventyr, som den musikalske fortæller vækker til live igen til glæde for både børn og voksne.   

Også børnefamilierne kan se frem til en eventyrlig koncertoplevelse  

Koncerterne med Sigurd Barrett bliver dog ikke kun tilgængelige for børne- og uddannelsesinstitutionerne, for der bliver også åbnet for billetsalg, så bedsteforældrene kan tage børnebørnene i hånden og få en kulturel og eventyrlig oplevelse sammen.  

Kom til en eventyrlig koncertoplevelse i børnehøjde onsdag den 25. august kl. 17.00 i Carl Nielsen Salen i Odense Koncerthus.  

Billetter 

Voksne kr. 169,-    Børn kr. 99,- 

Prisen er inkl. Moms og gebyr 

Billetter kan købes her.

 

Koncerten er en del af H.C. Andersen Festivals i samarbejde med Odense Symfoniorkester.