Sammen er vi stærkest

Jyske Bank har været en del af foreningen bag H.C. Andersen Festivals siden starten for syv år siden. De vil meget gerne engagere sig, bidrage og bakke festivalen op.

26. juni 2019

- I Jyske Bank arbejder vi intensivt på at gøre vores kunder glade hver eneste dag og gøre en forskel for dem. Vi lægger vægt på, at vores kunder skal have det godt i banken. Vi skal kunne bidrage både, når det gælder virksomheder og privatkunder, for at kunne indfri deres ønsker og skabe værdi hos dem, siger Gert Scheel, Erhvervscenterdirektør for Jyske Bank i Odense.

Jyske Bank Erhvervscenter er beliggende på Mageløs 8 midt inde i Odense centrum. Banken har indrettet mødelokaler, som næsten er en rejse i sig selv med små eventyr. Hvert lokale rummer et nyt tema og på 2. sal hænger et billede af selve H.C. Andersen. Da Jyske Bank gerne vil engagere sig i det samfund, de er en del af, var der heller ingen tvivl om, at de ville være sponsor for H.C. Andersen Festivals.

- Vi har været med fra starten. Vi vil meget gerne engagere os i et tiltag, som H.C. Andersen Festivals og når man ser de ildsjæle, der har været med til at bakke festivalen op, lægger det lige til højrebenet, at der skal vi også være med, støtte og bakke op, siger Gert Scheel.

For Jyske Bank er det at medvirke vigtigst.

- Vi tænker omvendt. Vi vil meget gerne bidrage. På den anden side får vi også meget ud af det selv. Udover en masse gode oplevelser, så kommer vi i kontakt med både stående kunder og andre i byen på en hel anden måde, end vi ellers ville. Medarbejderne i Jyske Bank er dybt engageret i løbet af ugen og deltager også på kryds og tværs i festivalen, siger Gert Scheel.

Jyske Bank TV

I år har festivalen og Jyske Bank indgået en særaftale, der støtter festivalen yderligere. Det sker ved at bringe Jyske Bank TV i aktion under festivalen i uge 34, hvor de skal hjælpe med at producere videomateriale.

- I år udvider vi vores samarbejde med Jyske Bank TV. Når vi har den facilitet og mulighed, er det et spørgsmål om at byde til, og komme med noget ekstra for at løfte vores bidrag, og få båret festivalen videre på den rejse den er på, siger Gert Scheel og tilføjer:

- Ved at bringe Jyske Bank TV i aktion, kan vi hjælpe til, så vi får de rigtige vinkler af festivalen, og det har vi gode erfaringer med fra andre festivaler.

Jyske Bank deler festivalens værdier

Jyske Bank deler flere af de samme værdier med H.C. Andersen Festivals. Fællesskabets flertydighed er vigtig for banken.

- Når vi skal løfte noget så vigtigt for Odense og Fyn, så skal vi stå sammen, og for et øjeblik glemme, at vi også er konkurrenter. HCA-festivals er noget særligt, og der må vi komme med det, vi hver især kan. Det er med til, at det bliver en succes. Også det har vi tænkt med Jyske Bank TV. Her kan vi noget, som ikke så mange andre kan. Og det vil vi gerne støtte med, siger Gert Scheel og tilføjer:

- Sammen står vi stærkest, og det er en æressag at være en del af festivalen, også i ren respekt for de mennesker, der arbejder hårdt for at få festivalen til at stå. I har en god evne til at møde sponsorer på en måde, hvor man har lyst til at være med. Det er et storslået stykke arbejde.

Ligesom H.C. Andersen og festivalen tænker Jyske Bank også, at alt er muligt, hvis bare man kan forestille sig det.

- Ligesom festivalen tænker vi også, at i udgangspunktet er alt muligt. Det er der, vi starter, og det er vores mindset. Vi går ikke ind i en drøftelse eller et samarbejde med en begrænsning for, hvad der kan lade sig gøre. Vores mentale tilgang er, at vi kan få det til at ske, siger Gert Scheel.

En bank er et spejl, af det samfund vi lever i
- Når vi står sammen, er vi rigtig stærke. At man nu er større end Århus Festuge er helt fantastisk. Det er stærke ildsjæle, kulturintuitioner, Odense Kommune og erhvervslivet, der står sammen om at lave festivalen, og det er det, der løfter den. En bank er et spejl af det samfund, man lever i. Går det godt i Odense, så går det også godt i Jyske Bank, siger Gert Scheel.

Derfor er glæden for festivalen også stor, og Gert Scheel glæder sig til festivalens mange arrangementer og til uge 34.

- Vi ser frem til programoffentliggørelsen, og jeg tror vi får en rigtig god aften igen og får mødt en masse spændende mennesker. Jeg glæder mig til at se, hvad der er på programmet i år, og jeg er sikker på det bliver endnu bedre end sidste år, hvilket jeg synes var et fantastisk program, siger Gert Scheel og tilføjer:

- Jeg glæder mig til uge 34 og se en masse glade mennesker være rundt i byen og nyde festivalen. Jeg tror, vi får en fantastisk uge. Sammen er vi stærke.