Samarbejdets muligheder skaber magi

Sammen er man bedre. Det er tydeligt, når Oxygen og H. C. Andersen Festivals hjælper hinanden med at opnå mere værdi. De er i et stærkt partnerskab, hvor der både arrangeres læringsbegivenheder, optimeres hjemmeside og gives adgang til et unikt fællesskab, samt udstillingsvindue for hele Odense.

Når Odense summer af liv i uge 34, så er e-commerce virksomheden Oxygen med på tætteste hold for at være en del af den pulserende by, samt skabe opmærksomhed om den voksende it-branche. Det nyder H. C. Andersen Festivals godt af, for de kan nemlig sikre sig en mere brugervenlig hjemmeside og en knivskarp læringsbegivenhed på årets skoleprogram.

Kodning i børnehøjde

Oxygen har meldt sig under fanen som tovholder på læringsbegivenheden ”Coding Class”, hvor skolebørn på mellemtrinnet kan lære om kodning på en sjov og lærerig måde. Her skal børnene kode et spil med udgangspunkt i et H. C. Andersen-eventyr, og de bedste vinder en præmie. Oxygen stiller flere af deres dygtige udviklere til rådighed, så de kan at lære fra sig og vise faget fra dens bedste sider.

Det bliver gjort for at skabe større interesse for STEM-uddannelser, som er en fælles betegnelse for uddannelser, der beskæftiger sig med naturvidenskab, teknologi, ingeniørvidenskab og matematik.

”Det handler grundlæggende for os om at give noget tilbage, og selvfølgelig også gøre vores virksomhed og branche attraktiv og velkendt for flere. Her kan vi virkelig få lov at vise, hvor fantastisk vores fag er og forhåbentlig inspirere børnene til at tage interesse i det.” fortæller René Tristan Lydiksen, partner i Oxygen.  

”Coding Class” er en begivenhed for tilmeldte skoler.  

Sammen for Odense

Det er dog ikke det eneste, Oxygen bidrager med. De har også bidraget til at optimere hjemmesiden for H. C. Andersen Festival, hvor de blandt andet har gjort det betydeligt nemmere at udforske programmet online. Der er nemlig cirka 400.000 besøgende under H. C. Andersen Festivals, og de skal have nem tilgang til den information, de søger.

Vi går altid efter at give vores festivalgæster den bedste oplevelse, og der har vi måtte sande, at især vores hjemmeside trængte til et løft. Derfor er det fantastisk, at Oxygen har hjulpet os med et stærkt fundament, som vi fortsat kan udvikle sammen til glæde for festivalen og byens gæster. Det er altid det, vi går efter, når vi indgår i et samarbejde”, siger festivalens Digital Media Manager, Rikke Eliasen.

For Oxygen handler det også om mere end blot læring og opgaver. Det handler om at støtte lokale initiativer som H. C. Andersen Festivals, der gør en forskel for hele byen. 

”Vigtigst af alt, så vil vi gerne H. C. Andersen Festivals, fordi festivalen har så stor betydning for hele Odense. Det samler erhvervslivet og alle borgere om noget vigtigt – nemlig vores by, Odense. Det er fantastisk at se og mærke, hvor meget byen summer af liv i den uge. Det vil vi gerne støtte op om”, afslutter René Tristan Lydiksen.

Samarbejdets muligheder skaber en helt særlig magi. For Oxygen. For H. C. Andersen Festivals. For Odense.