Rasmus Seebach bliver hovednavn til H.C. Andersen Festivals

Når en af Danmarks største kulturfestivaler, H.C. Andersen Festivals, løber af stablen til august, bliver det med Rasmus Seebach som et af de musikalske hovednavne til fredagskoncerten. Fredag 26. august går han således på scenen i Kongens Have, hvor publikum også kan glæde sig til unge og festlige Blæst. Fra torsdag den 3. februar kl. 12.00 kan du sikre dig en af de 1.500 Early Bird-billetter.

Når H.C. Andersen Festivals til sommer spreder eventyrlig stemning i Odense, bliver det med en af Danmarks største og mest folkekære kunstnere i spidsen for musikprogrammet. Det er nemlig Rasmus Seebach, der står øverst på plakaten til den traditionsrige fredagskoncert i Kongens Have, hvor også Blæst er på programmet.

Siden 2009 har Rasmus Seebach både vundet et utal af priser og danskernes musikhjerter med sine velkomponerede, danske popsange, som de fleste kan synge med på. Med sine fem studiealbums har han opnået større succes end de fleste andre på den danske musikscene, hvilket den tildelte ærespris under det senest afholdte Danish Music Award show, sætter en stor streg under.

Rasmus Seebach udtaler: ”Det er snart 3 år siden, mit band og jeg sidst stod på en scene sammen. Hver eneste dag har jeg længtes efter at stå deroppe og se ud på alle jeres glade ansigter. Jeg savner jer mere end I aner, og jeg kan slet ikke vente til, vi skal feste og fyre den af sammen igen. Jeg tæller dagene til vi ses️”.

”Musik skaber stemninger og kan frembringe særlige følelser hos dem, der hører det. Og en af landets dygtigste kunstnere til lige præcis det, er Rasmus Seebach. Derfor er jeg stolt over at kunne tilbyde festivalens gæster den særlige koncertoplevelse, for Rasmus Seebach er kendt for at gøre sig umage for at levere nogle fantastisk liveshows,” siger festivaldirektør Peter Bøgholm.

Musikalske opkomlinge med lovende fremtid

Med på scenen i Kongens Have kommer også de musikalske opkomlinge Blæst, der i efteråret ramte landet med sangen ’Ego’, der blev Ugens Uundgåelige på P3 og lå solidt plantet på hitlisterne igennem sidste halvår af 2021.

Blæst satte sig selv på det musikalske landkort i 2020 med debut-ep’en ’Vindstille’, hvor de groovy og dansksprogede popsange delikat bliver serveret af forsanger Fernanda Rosas karismatiske vokal. De ungdommelige tekster om små hverdagsøjeblikke, rummer stor poesi og er båret af en ukuelig musikalsk fremdrift, som har fået både GAFFA, Soundvenue og Bands of Tomorrow til at spå den danske kvartet en lovende fremtid.

1.500 Early Bird-billetter

De første 1.500 billetter til fredagskoncerten med blandt andre Rasmus Seebach og Blæst kan købes fra på torsdag kl. 12.00 købes til Early Bird-pris på kun 299 kr. plus gebyr. Prisen er forudsat, at man tilmelder sig festivalens nyhedsbrev her.

 

Når de første 1.500 billetter er solgt, stiger prisen til 350 kr. plus gebyr.

Det andet hovednavn til fredagskoncerten præsenteres senere på foråret.