Oplev WOOW!s surrealistiske forestilling sprede latter på H.C. Andersen Festivals

I uge 34 får H.C. Andersen Festivals besøg af to energiske klovne, når de slår lejr midt i festivalen og underholder med deres forestilling - WOOW! Med deres bizarre kobber- og metalkøretøj krydser de veje og skaber magi, hvor end de går.

WOOW er ikke bare en forestilling, men en oplevelse. To klovne, der er rejst langvejsfra uden nogen nøjagtig kendt destination, bringer et show fyldt med latter, leg og forbløffelse til H.C. Andersen Festivals. Deres køretøj er imponerende sammensat af forskellige dele fra forskellige transportmidler: to forlygter fra en Vespa, et styr fra en elektrisk scooter og et løbebånd, der skaber bevægelse og drama.

Klovnenes køretøj er ikke kun deres transportmiddel. Det er nemlig også deres hjem og scene. I deres forestilling vil de to klovne jonglere med rekvisitter, danse og trylle, mens de interagerer med deres køretøj på en måde, der tilsyneladende går ud over fysikkens grænser. Publikum kan med garanti ikke undgå at blive fanget af deres skøre personligheder og mesterlige optræden.

Leg, bevægelse, dans og magi
I deres stop på H.C. Andersen Festivals deler klovnene generøst ud af små finurligheder fra deres liv med de fremmødte festivalgæster. De inviterer publikum ind i deres verden, hvor leg, bevægelse, dans og magi er nøgleelementerne. Det non-verbale aspekt af forestillingen gør det til en universel oplevelse, der trænger igennem sprogbarrierer og når ud til folk i alle aldre.

WOOW's optræden på festivalen er et must see med deres unikke kombination af klovnekunst, surrealisme og magi.

Du kan læse mere om deres forestilling her.