Oplev Odense på ny: Ta’ på jordvandring og hør jorden tale

Har du nogensinde overvejet at opleve din by på en helt ny måde? Under dette års H.C. Andersen Festivals har du nu muligheden for at tage med på jordvandring - en sanselig og tankevækkende naturoplevelse midt i Odense's gader, parker og baggårde. ’Jordvandring’ er en iscenesat poetisk lydvandring, hvor jorden selv taler til publikum igennem en specialdesignet "metaldetektor."

Som deltager i ’Jordvandring’ vil du opleve byen i et helt nyt lys, komme ned i tempo og fordybe dig i dit eget sanselige univers.  

Forestil dig at følge efter en guide, som er udstyret med en unik "metaldetektor," der kan opfange jordens stemme. Igennem denne særprægede teknologi taler Moder Jord til dig, og gennem en legende, poetisk og filosofisk formidling deler jorden sin visdom om alt det liv, der udspringer fra hende - alt imens hun guider dig til at se og mærke naturen på en ny måde. 

VILDSKAB forbinder dig med naturen  
Bag denne unikke naturoplevelse står foreningen VILDSKAB, der har hentet inspiration fra Naturhistorisk Museum i Århus og en række naturfaglige eksperter, heriblandt en gartner, en botaniker, en jordbrugsteknolog, en holistisk landmand og flere biologer.  

VILDSKABs formål med ’Jordvandring’ er at forbinde publikum med alt levende i verden og skabe en bevidsthed om, at vi ikke er alene og adskilt fra resten af naturen. Jorden er en del af os, og engang bliver vi mennesker selv til jord.  

Så hvis du er nysgerrig på en anderledes og berigende naturoplevelse midt i byen, skal du tage med på jordvandring. Den sanselige totaloplevelse vil forbinde dig med naturen og give dig et nyt perspektiv på dit forhold til jorden. 

Lydvandringen finder sted lørdag d. 26. august kl. 11:00 og kl. 14:00 samt søndag d. 27. august kl. 11:00 og kl. 14:00. 

Hent din gratis billet her.