OPLEV FORTRYLLENDE OG UNDERHOLDENDE GADEPERFORMANCES TIL H.C. ANDERSEN FESTIVALS

Uge 34 byder på en masse eventyrlig underholdning udført af talentfulde gadeperformere, som kan opleves, uanset hvor du befinder dig i Odenses gader og stræder.

I denne uge vil adskillige magiske og gøglende gadeperformances være at finde rundt omkring i det centrale Odense i forbindelse med H.C. Andersen Festivals. Her er det blandt andet muligt at opleve akrobatik, dans, magi og musik, som med garanti vil vække både smil og latter blandt festivalens besøgende.

Abattoir Blues

Onsdag og torsdag kl. 16.

Kom og oplev klovnen Luigi Ciotta med sit underholdende show ’Abattoir Blues’ på Kulturmaskinen, når han på komisk vis sætter fokus på samfundets ambivalente forhold til kød.

Læs mere om Abattoir Blues her.

Watch out for those two

Onsdag kl. 10.30 og kl. 12.30, torsdag kl. 11 og kl. 13, fredag kl. 13 og kl. 15, lørdag kl. 10.30 og kl. 14 samt søndag kl. 11 og kl. 14.

Dukker så levende som mennesker siger du? Den er god nok! Kom og oplev det sjove og charmerende dukketeater ‘Watch out for those two’ af Compagnia la Fabiola. Her kan du se frem til at møde den sliksultne hund Giulio og den lidt kække pige Fabiola, når de underholder på Ove Sprogøes Plads.

Læs mere om dukketeatret her.

Involucion

Onsdag kl. 17 og kl. 19 samt torsdag kl. 17 og kl. 19

Vær med når Duo Masawa igen i år byder på sanselig akrobatik på Musikhuset Posten. Den italiensk-argentinske duos show ‘Involucion’ sætter fokus på teknologiens skyggesider og belyser vigtigheden af den magi, som skabes i det fysiske møde mellem to mennesker. Det gør de gennem musik, akrobatik og moderne dans.

Læs mere om den italiensk-argentinske duo her.

Stories in the city

Onsdag kl. 17.30 og kl. 19.30.

Klovnene bag Les Dudes balancerer mellem det virkelige og uvirkelige, det mandlige og det kvindelige, stærk og stærkere samt det vovede og det muntre. De byder på alt lige fra live musik og komik til fantastisk artisteri for hele familien, når de indtager Ove Sprogøes Plads. Showet vækker en samhørighedsfølelse, et smil på læben og er uden tvivl et besøg værd.

Læs mere om showet her.
 

The fantastic gramophone of Mr. and Mrs. Twistley

Torsdag kl. 19 og kl. 21 samt fredag og lørdag kl. 12 og kl. 15.

Hvad kan mon gå galt, når man øver dansetrin i stuen? Dét får vi at se, når ægteparret Mr. and Mrs. Twistley inviterer os med inden for i stuen til akrobatik, poesi og overraskelser. Takket være den upålidelige grammofon går ingenting nemlig som planlagt. Forestillingen er som taget ud af 1920’erne og giver dig for alvor mulighed for at opleve den absurditet og skønhed, der opstår, når to mennesker bor sammen.

Læs mere om den morsomme forestilling her

The travellers

Onsdag til fredag mellem kl. 16 og kl. 17.20.

Husker du også H.C. Andersen-citatet "At rejse er at leve"? Nu kan du opleve citatet som et poetisk gadeteater, når tre rejsende fra H.C. Andersens tid træder ind i bybilledet og portrætterer karakterer fra hans tidsløse eventyr. Som statuer i bevægelse gennem gader og stræder får Teater Gyda folk til at stoppe op og leve sig ind i eventyrene - en optræden for alle aldre.

Læs mere om The travellers her.