Nye frivillige klar til at indtage festivalen

H.C. Andersen Festivals er båret af frivillige kræfter – og det glæder festivalen, at der i år er 45 nye frivillige ansigter blandt teamet iklædt den velkendte pink polo.

For at byde dem alle velkommen blev de derfor inviteret til start-up-møde på Den Gamle Kro, hvor de mødtes til en kop kaffe og en snak om, hvordan det er at være frivillig på en af landets største kulturfestivaller:  

- Vi er enormt glade for at se så mange nye frivillige, der har lyst og mod på at være en del af festivalen. Derfor syntes vi selvfølgelig også, at de skulle have muligheden for at høre om festivalen, hvordan det er at være frivillig, hvad de kan forvente i uge 33 og 34 og ikke mindst for at møde hinanden, fortæller frivilligkoordinater Sabrina Ø. Rasmussen.

Frivillige forberedt og klædt på til festival

Trods nye ansigter gik snakken lystigt, mens godt humør, kage og smil blev delt på kryds og tværs. Mange af de frivillige vil nemlig gerne være en del af frivillig-teamet for at indgå i et socialt fællesskab og skabe nye bekendtskaber.

Derfor var de også lutter øre, da Frivilligkoordinator Sabrina Ø. Rasmussen og Assisterende frivilligkoordinator Laura Rueløkke Junge Nielsen fortalte om festivalen, festivalsekretariatet og frivilligfællesskabet, og besvarede alle de praktiske spørgsmål, som de frivillige måtte have. Nysgerrigheden blandt de fremmødte kom blandt andet til udtryk ved spørgsmål om alt lige fra vagtplan og program til frivillighuset og dets muligheder.

Efter præsentationen bød Jacob Speyer Schønnemann ind med hans erfaringer som frivillig, og delte både anekdoter, oplevelser og hvad man kan forvente som frivillig til en af landets største kulturfestivaller.

De nye frivillige er således klar til at indtage festivalen med en god portion gå-på-mod.