Mød Svanen i et sammensmeltet univers af musik og kunst

Svanen spiller mange forskellige roller i H.C. Andersens eventyrer, vores kultur og i klassisk musik. Svanen har også en rolle i denne forestilling, når duoen Smeltevand inviterer dig til en live installation og liggende koncertoplevelse i rådhusets festsal med Svanen i centrum.

Lad dig fortrylle, når duoen Smeltevand præsenterer dig for et univers af poesi og virkelighed, der smelter sammen i en smuk kombination af en visuel live installation og en koncertoplevelse.

Her kan man som publikum lægge sig godt til rette i en magelig sækkestol på gulvet i Rådhusets smukke festsal, og opleve de visuelle elementer af porøst papir, blanke søer og detaljerede closeups, som vil pryde loftet. Alt imens musikkens flader af fløjte, sang og flaksende fjer skaber en eventyrlig oplevelse.  

Duoen Smeltevand består af fløjtenist Johanne Buus Andersen og multikunstner og visuel performer Eva Esmann Behrens. Sammen skaber de et univers, hvor lydene og lysene formår at skabe en levende fortolkning af svanen med dens mange facetter.

De små detaljer får plads til at blive store, og det sarte bliver kraftfuldt. For svanen har meget at byde på. Og netop det vil duoen Smeltevand vise dig, når svanen vendes og drejes som i et kalejdoskop af symboler, udtryk, eventyr, sange, myter og poesi.

Du kan opleve Svanesang i Rådhusets Festsal i uge 34. Se tidspunkter for forestillingen i programmet her.