Mit Livs Eventyr i Munke Mose

Kom forbi Munke Mose alle ugens dage kl. 22.15 og oplev årets store show ’Mit Livs Eventyr’, hvor animation, moderne dans, ballet, skyggeteater, lysdesign og musik forenes i et visuelt totalteater til tonerne fra Pink Floyds lydunivers.

’Mit Livs Eventyr’ er en nyfortolkning af H.C. Andersens liv, men med et moderne twist, skabt af den lokale duo ’Mænd uden slips’ alias Kim Dahl og Michael Lund.

Showet er baseret på H.C. Andersens selvbiografi ’Mit livs eventyr’, hvorfra Lund og Dahl har udvalgt de hændelser og perioder, som efter deres mening var med til at definere eventyrforfatterens liv.

Heriblandt er H.C. Andersens fødsel i Odense, mødet med latinskolen, hans store forelskelse i Riborg, dannelsesrejsen til Tyskland, Frankrig og Schweiz og udnævnelsen som æresborger i Odense i 1867 nogle af højdepunkterne. Alt sammen bliver visuelt fortalt med elementer fra Pink Floyds lydunivers og med forskellige kunstformer, så alle sanserne for alvor bliver vækket til live.

Vi har et klart ønske om at give festivalens besøgende et show, de ikke har set før, og som de sent vil glemme. Et af de største succeskriterier for os er, at folk kan gå fra showet med følelsen af at have fået fortalt en god historie, som de kan snakke videre om,” siger Kim Dahl.

Paralleller mellem eventyrforfatteren og Pink Floyd

Den odenseanske duo 'Mænd uden slips' ser mange paralleller mellem eventyrforfatteren og hovedpersonen, Pink, fra filmen ”Pink Floyd – The Wall”. De var nemlig begge fælles om at føle sig anderledes gennem deres liv.

Vi ser mange paralleller mellem hovedpersonen, Pink, i The Wall og H.C. Andersen. Og så er Pink Floyds musik enormt visuel velegnet, og derfor har vi valgt at bruge nogle af deres kompositioner, men vi har dog lavet dem om til andre genrer og bruger dem til både ballet, akrobatik og skyggeteater,” siger Michael Lund.

Og med de adskillige erfarne kunstnere og performere, som er en del af showet, venter der festivalens besøgende et brag af en festlig og underholdende oplevelse.

Glæd dig til et visuelt sammensurium af animation, dans, musik, lysdesign og skyggeteater, der på fineste vis bringer H.C. Andersen ind i 2021!

For at se showet skal du af hensyn til coronarestriktionerne hente en gratis billet på hcafestivals.dk. Det kan du gøre her.