Martin har hele verden som sin scene

Fra Brasilien til Canada, Spanien, Kap Verde og nu Odense. Den brasilianske gadeartist Martin Isernhagen glæder sig til at optræde til H.C. Andersen Festivals i uge 34, som i år byder på mere end 100 imponerende gadeperformances.

16. juli 2019

At rejse er at leve. Dét skrev H.C. Andersen i sin rejseskildring ”Mit Livs Eventyr” i 1855. Siden er de fem ord blevet en yndet talemåde for rejseglade mennesker i hele verden. Én af dem er brasilianske Martin Isernhagen, der rejser verden rundt for at optræde med sine festlige gadeshows.

I uge 34 kommer den berejste brasilianer til Odense, når han skal deltage i H.C. Andersen festivals, som hylder hans store forbillede – nemlig den verdenskendte forfatter. Her vil han i løbet af festivalugen optræde med sit spektakulære gadeshow ’Wonder Drink’, der blandt andet byder på jonglering, manipulation og fantastiske cirkustricks, som med garanti vil få tilskuerne til at le og gispe af spænding.

- Jeg elsker at optræde med mine shows, som ofte bringer smil frem på tilskuernes læber og får dem til at glemme dagligdagens trummerum for en kort stund. Selvom folk ofte har travlt og kun kigger med i få minutter, er det det hele værd, når de går derfra med et smil, siger Martin Isernhagen.

En international karriere som gadeperfomer

Martin Isernhagen blev født i Brasilien og besluttede sig allerede som 15-årig for at forfølge en karriere som gadeperformer og adoptere H.C. Andersens kendte motto ”At rejse er at leve”. Siden har han rejst verden rundt og været bosat i blandt andet Canada, Spanien og Tyskland, inden han for fem år siden slog sig ned i Kap Verde i Afrika sammen med sin 75 år gamle mor.

Nu glæder Martin Isernhagen sig til at opleve Odense og Danmark, når han kommer hertil for første gang i forbindelse med H.C. Andersen Festivals i uge 34.

- Nogle af mine venner anbefalede mig at tage til H.C. Andersen Festivals for at optræde, fordi de selv har haft en fantastisk oplevelse med det. Jeg er meget spændt på at opleve Odenses og Danmarks kulturliv og møde danskerne, som jo er kendt for at være et lykkeligt folkefærd, siger Martin Isernhagen.

Du kan opleve Martin Isernhagen og hans show, Wonder Drink, i krydset ved Vestergade og Kongensgade i uge 34. Læs mere her og find showtider her.