Landets bedste komikere på HCA Comedy Festival

Årets HCA Comedy Festival byder på en stribe af landets mest populære stand up-komikere, når den fylder Odense med grin tre dage i uge 34. Anders Matthesen præsenterer spritny stand up i ODEON, mens Magasinet to aftener i træk har show med fire af Danmarks sjoveste mennesker.

Forbered dig på tre aftener fyldt med jokes, højt humør og masser af grin, når årets HCA Comedy Festival fra torsdag 25. august løber af stablen som en del af H. C. Andersen Festivals. Årets comedy-program byder på en lang række af landets mest populære komikere i ODEON og på Magasinet samt en stribe upcoming og lokale talenter på Studenterhus Odense.

Øverst på comedyplakaten står Anders Matthesen, der torsdag 25. august inviterer til stand up-aften i ODEON som del af hans helt nye turné. Turnéen har fået navnet ’JOKES – fra en hvid, straight mand’ og er Matthesen, som man kender ham bedst – alene på scenen med en mikrofon og en kæmpe pulje af jokes.

Fredag og lørdag aften fra kl. 19-21 står der fire af Danmarks sjoveste komikere på scenen på Magasinet. Fredag kan du grine af Linda P., Lasse Rimmer, Lasse Madsen og Jakob Svendsen, mens du lørdag kan glæde dig til at blive underholdt af Anne Bakland, Michael Schøt, Jesper Juhl og Christian Fuhlendorff. Og er du ikke færdig med at grine kl. 21, kan du fortsætte på Studenterhus Odense, hvor der begge aftener er Late Night Comedy fra kl. 23.45.

”Vi er stolte over at have fået sammensat et attraktivt program med en lang række af de sjoveste komikere i Danmark. At vi sammen med ODEON kan præsentere Anders Matthesen som en del af HCA Comedy Festival er fantastisk, men jeg tør også godt garantere masser af grin på både Magasinet og studenterhuset,” siger Peter Bøgholm, festivaldirektør hos H.C. Andersen Festivals.

På ODEON deler man glæden over at kunne invitere til Anders Matthesens nye turné.

”Anders Matthesen er utvivlsomt en af landets allerdygtigste komikere, så vi er stolte over, at vi har kunne trække hans nye turné forbi ODEON. Og så er vi glade for, at det kan blive en del af HCA Comedy Festival, som betyder, at fynboerne kan glæde sig til tre dage fyldt med en masse af den bedste stand up, som Danmark kan byde på,” siger Ninna Stæhr-Petersen, direktør, ODEON.

Billetter til Anders Matthesen kan købes her, mens billetter til de to stand up-aftner på Magasinet kan købes her. Late Night Comedy på Studenterhus Odense er gratis.

 

Anders Matthesen er arrangeret af ODEON under H.C. Andersen Festivals, mens det øvrige HCA Comedy Festival-program er arrangeret for H.C. Andersen Festivals af Studenterhus Odense og Marie Toft Projects.