Lad os tage dig med på et musikalsk eventyr

Vores store musikprogram byder på alt fra rock, pop, funk og hiphop til jazz, metal, opera og fællessang.

20. august 2019

Hvad skal du bruge resten af ugen på? Hvad med at tage med på et musikalsk eventyr, der byder på musik i alle genrer? I denne artikel giver vi et bud på en skøn uge 34 fyldt med varierede musikoplevelser, der blot venter på at blive opdaget.

Amfiscenen
Onsdag kl. 20.00 samt torsdag, fredag og lørdag kl. 21.00
Nyd de odenseanske sensommeraftener med musik til sjælen. Hver aften inviterer vi dig forbi Amfiscenen, hvor nogle af Danmarks bedste bands og solister spiller op til fest og farver. Mød blandt andet Spacemakers, Barselona, Nicklas Sahl, Alexander Oscar og Marvelous Mosell, som alle vil gøre deres ypperste for at lyse aftenen op med deres energi og skønne toner.

Se programmet og læs mere her.

TipToe BigBand feat. Erann DD, Viktoria Tolstoy og Sys Bjerre
Torsdag kl. 20.00
Igennem 25 år har TipToe BigBand været en aktiv del af den danske, professionelle bigbandscene. Det flotte jubilæum bliver fejret til H.C. Andersen Festivals med en stor koncert sammen med Erann DD, Viktoria Tolstoy og Sys Bjerre. Kom og oplev et unikt sammensurium af musiske genrer, når et af Danmarks bedste bigbands spiller op til en festlig aften i selskab med dygtige – og meget forskellige – dygtige musikere.

Læs mere og køb dine billetter her.

Opera i gaden
Onsdag, torsdag og fredag kl. 16.00
Er du operafanatiker, er dette lige oplevelsen for dig. Alle dage vil der komme to operasangere samt en pianist, der vil synge og spille opera, som tager dig ud på en rejse af følelser. Under koncerterne vil der være mulighed for at sidde og slappe af med lidt lækkert fra baren, så du kan få den fulde oplevelse.

Læs mere her.

Musikteltet på Sortebrødre Torv
Fredag kl. 16.00-21.45 og lørdag kl. 15.00-21.45.
I musikteltet på Sortebrødre Torv kan du ikke undgå at komme i festhumør og få lyst til at kridte danseskoene. Teltet bliver nemlig indtaget af dygtige kunstnere fra MudMusics talentudviklingsprogram, som hjælper bands med at bryde igennem på den danske musikscene. De talentfulde upcoming musikere har tilsammen et stort repertoire, som blandt andet byder på metal, country, pop, punk og rock. Altså er Musikteltet en unik chance for at gå på oplevelse og møde nye artister, som du ikke kan andet end elske.

Se hele programmet for musikteltet og læs mere om de enkelte kunstnere og bands her.

Mads Langer, Danser med Drenge og Rasmus Walter
Fredag kl. 16.00
Der er rig mulighed for at komme hele følelsesregistret igennem og slå sig løs til nogle af de største danske hits gennem tiden, når Mads Langer, Danser med Drenge og Rasmus Walter giver den gas til årets store festivalkoncert i Kongens Have. Med en pris på kun 139 kroner, kan du med god samvittighed invitere hele venneflokken med og glæde dig til en aften med nogle af Danmarks bedste musikere.

Læs mere og bestil dine billetter her.

Brincadeira
Fredag kl. 12.00 og 15.00
Brincadeira er et percussion-band for hele familien, som du godt kan glæde dig til at opleve på Flakhaven fredag. Bandet tager dig med på en musikalsk rejse, hvor de viser det smukke i improvisation og i de overraskelser, livet byder på. Brincadeira bruger slagtøj og kropsproget til at danne et fuldkomment show, som overrasker og imponerer

Læs mere her.

Hvis du slet ikke kan få nok af gode, spændende og rørende musikoplevelser, kan du se resten af vores store musikprogram her.