Kom og oplev en brændende forestilling med The Fire Ninja

I år kan du opleve The Fire Ninja og hans dramatiske ildshow, når han under årets H.C. Andersen Festivals jonglerer og danser rundt med ildbolde som redskab.

The Fire Ninja, også kendt som Chris Blaze, præsenterer et ekstraordinært Ninja-style ildshow til dette års H.C. Andersen Festivals, og showet er med garanti ikke som noget, du ellers har set før. Her venter dig et show, som er sprængfyldt med høj energi, eksplosioner og imponerende ildtricks.  

Fra det øjeblik, du træder ind på stedet, vil du blive fortryllet af The Fire Ninjas utrolige færdigheder. Han jonglerer med ildbolde som redskaber og udfører elegante dansemoves omgivet af ildens flammende skær. Showet er som taget ud af en Mortal Kombat-karakter med eksplosive elementer og opsigtsvækkende ildkugler.  

Et show for alle 
Dette show har vundet hele syv priser, og The Fire Ninja lover, at ingen vil gå skuffede derfra. Det er et show, der passer til alle uanset alder og præference, og det vil helt sikkert efterlade et særligt indtryk på alle showets tilskuere. 

Chris Blaze, bedre kendt som The Fire Ninja, er født og opvokset i Sydney, Australien, men er nu hovedsageligt bosat i Estland. Hans utrolige talent for at håndtere ild, hans evne til at tåle varme og hans uimodståelige charme har gjort ham til et globalt fænomen. Uanset hvor han optræder, tiltrækker han folks opmærksomhed med sin spektakulære ildmanipulation.  

Chris Blaze er i øvrigt gift med kunstneren Anna Krazy, der også optræder under festivalen med sin fængslende performance "All Strings Attached".  

The Fire Ninja kan opleves under festivalen søndag-onsdag. Læs mere her.