Kom og få gratis blomster i uge 34

Torsdag, fredag og lørdag i uge 34 deler vi sammen med Odense Blomsterfestival og E. Bøg Madsen mere end 25.000 planter gratis ud på tre lokationer i Odense midtby.

I disse dage var det meningen, at H.C. Andersen Festivals og Odense Blomsterfestival skulle fylde Odenses pladser, gader og stræder med masser af liv og eventyr. Men selvom coronapandemien har sat en stopper for de vanlige festligheder, skal Odenses borgere og gæster ikke snydes for blomster og festlig udsmykning af byen.

Så på torsdag, fredag og lørdag uddeler vi sammen med Odense Blomsterfestival og E. Bøg Madsen mere end 25.000 planter til Odenses borgere og gæster ved en ekstraordinær blomsterhappening i Odense centrum. Samtidig vil vores frivillige pynte syv af byens kendte statuer med blomster og pink tøj, som en reminder om, at både H.C. Andersen Festivals og Odense Blomsterfestival vender stærkt tilbage i 2021.

Det er E. Bøg Madsens Fond, der er idémagerne bag den ekstraordinære blomsterhappening og donorerne af de mange tusinde planter, som alle er købt af fynske gartnerier.

”Det er dejligt, at E. Bøg Madsens Fond er kommet med idé og penge til, at vi sammen kan uddele mere end 25.000 blomster gratis, til Odenses borgere og gæster. Der er helt sikkert mange, der i disse dage savner de to festivaller, så derfor glæder vi os også over, at vi ekstraordinært kan pynte byen med blomster og pink tøj og på den måde sende en kærlig hilsen til alle om, at vi vender stærkt tilbage i 2021,” siger festivaldirektør Peter Bøgholm.

Blomsterhappeningen kommer til at foregå på Flakhaven, Amfiscenen og Gråbrødre Plads, hvor der torsdag, fredag og lørdag fra kl. 10.00 bliver delt gratis planter ud til forbipasserende.

Planterne kommer fra Gartneriet PKM, Gartneriet Rosborg, Gartneriet Brolykke, Gartneriet Lundager, Gartneriet Schroll og By Growers.