Kom med til Kaboom Comedy

Trænger du også til at få grint godt igennem? Så kom med til Kaboom Comedy, når syv komikere indtager Store sal i Odeon mandag og tirsdag i uge 34 kl. 20.

Til Kaboom Comedy på H.C. Andersen Festivals kan du opleve nogle af Danmarks største navne indenfor stand-up, som får hele salen til at græde af grin. I aften underholder Lars Hjortshøj, Sanne Søndergaard og Olav Lundsgaard, mens i morgen, tirsdag, står stand-up-menuen på Thomas Warberg & Brian Lykke, Jakob Slot Thrane samt Sisse Haugland.

Lars Hjortshøj

Kaboom Comedy starter stærkt ud med Lars Hjortshøj, en af hovedarkitekterne bag dansk stand-ups kommercielle gennembrud, der har dyrket comedy siden 90’erne. Vi kender Lars Hjortshøj fra udødelige karakterer i ’Mandrilaftalen’ samt Robert i ’Langt fra Las Vegas’, og han er uden tvivl en af Danmarks sjoveste mænd.

Sanne Søndergaard

Herefter følger Sanne Søndergaard, der med temaer som sociale koder, kønsroller og feministiske udfordringer leverer knivskarp komik med indhold. Sanne, der også er forfatter, er kendt som en af Danmarks store samfundsrevsere og har optrådt med syv stand-up shows siden 2010.

Olav Lundsgaard

Til at slutte mandagens Kabooms comedy af, optræder Olav Lundsgaard, der har indtaget comedyscener i Danmark siden 2013. Olav Lundsgaards komik omhandler emner som hverdagssituationer, politik og samfundssatire, og sidste år udkom hans første show ’Kun et menneske’.

Thomas Warberg & Brian Lykke

Tirsdagens Kaboom Comedy skydes i gang med Thomas Warberg og Brian Lykke, der ud fra sedler skrevet af publikum i salen optræder med satiriske bemærkninger og imponerende one liners. Thomas Warberg, Danmarks ukronede comedy kronprins, er kendt fra ’Live fra Bremen’, ’Klipfisker’ og ’Stormester’, mens skuespiller Brian Lykke har medvirket i ’Krysters Kartel’ og ’Skråplan’.

Jakob Slot Thrane

Derefter indtages scenen af Jakob Slot Thrane, som er en af dansk comedys hotteste navne. Du kender ham måske fra ’Stormester’ eller ’Umage Image’, hvor han som sanger og skuespiller har vundet den brede befolknings opmærksomhed de seneste år.

Sisse Haugland

Tirsdag aften runder Sisse Haugland Kaboom Comedy af med stor manér. Som en af de mest fremtrædende kvinder inden for dansk komik vil Sisse underholde med politisk ukorrekt stand-up, ligesom hun har gjort igennem 2021 på Warberg Comedy Club i stand-up showet ’Den tid på måneden’.

Så læg vejen forbi Odeon til et godt grin!

Du køber billetter til showene mandag her og showene tirsdag her.