Kærlighed ved første blik: Sophia charmerer sig ind på alle

Sophia er en dukke. Alligevel formår hun at fremstå livlig og ægte, når hun flirter sig ind i publikums hjerter.

Har du nogensinde oplevet en dukke, der formår at fremstå livlig og virkelig? Det har Francisco. Han mødte nemlig Sophia en regnfuld eftermiddag i Santiago de Chile, hvor Sophia på fascinerende vis fik Francisco til at forestille sig en rigtig, syngende dame.

Det var kærlighed ved første blik og siden har de hørt sammen. Begge kan de lide at danse og griber enhver mulighed for at gøre det.

Men som alle par har de også deres interne problemer. For selvom Sophia er en særlig kvinde, er hun også en anelse selvcentreret, der besidder en drillende og flirtende opførsel. Alligevel tilbeder Francisco hende og er altid optaget af at få hende til at elske ham.

Chilenske Francisco Obregon har med ”Sophia” modtaget flere flotte priser internationalt, og optrådt i forskellige gade- og kulturfestivaler verdenen over. Herunder i Italien, Spanien, Slovenien, Schweiz, Belgien, Tyskland og nu også Danmark.

Som festivalgæst kan du opleve det helt særlige væsen, Sophia, som med sin store mund og mørke øjne formår at frembringe latter og overraskelser hos sit publikum. Med humor som et fast element