Jonglering og cirkustricks fra Sydamerika

Når vi skyder H.C. Andersen Festivals i gang i uge 34, kommer det til at vrimle ind med gadeperformere fra hele verden. Clap Clap Circo Around the World kommer hele vejen fra Sydamerika og glæder sig til at skabe magi og forundring i centrum af Odense.

27. juli 2019

Den 18. august 2019 skyder vi den syvende udgave af H.C. Andersen Festivals i gang. Og det bliver en spændende festival, der byder på mere end 100 gadeperformances leveret af dygtige artister fra nær og fjern.

I løbet af uge 34 kan du blandt andet møde argentinske Joaquin Caride og Irene Carrier fra Uruguay, der gennem mange år har turneret rundt i hele verden med deres festlige gadeshow, Clap Clap Circo Around the World.

Til H.C. Andersen Festivals vil det sydamerikanske par opføre et magisk og overraskende show sprængfyldt med cirkustricks, komediespil og magiske hulahopringe. Med Joaquin Caride og Irene Carriers strålende personligheder, imponerende energi og sydamerikanske charme kan man ikke undgå komme i godt humør.

Turnerer Europa rundt

Det sydamerikanske par bruger meget af deres tid på farten. Inden de skal optræde på H.C. Andersen Festivals i uge 34, turnerer de rundt med deres show i Italien og Tyskland. Og når den sidste optræden på H.C. Andersen Festivals er overstået, suser de videre til Schweiz.

Ikke desto mindre ser de særligt frem til at besøge Odense og H.C. Andersen Festivals.

- Vi har hørt så meget godt om H.C. Andersen Festivals, og vi glæder os virkelig til at optræde til sådan en fantastisk festival. Og så bliver det spændende at lære Odense og byens borgere at kende. På mange måder er byen nemlig en interessant og eksotisk by for os, der jo kommer fra Sydamerika, siger Joaquin Caride og Irene Carrier.

Du kan opleve det magiske gadeshow Clap Clap Circo Around the World på Gråbrødre Plads i løbet af festivalen. Du kan læse mere og finde tidspunkterne for showet her.