Hr. og Fru Twistly og deres uregerlige grammofon

I denne uge er det muligt at møde ægteparret Hr. og Fru Twistly med forestillingen ’The fantastic gramophone of Mr. & Mrs. Twistly’, som vækker både smil og latter blandt festivalens besøgende.

Ligesom alle ugens andre eftermiddage øver ægteparret Hr. og Fru Twistly deres nye dansetrin i stuen. Problemet er bare, at ingenting går som planlagt takket været den ustyrlige grammofon, der lever sit eget liv. Alligevel kæmper begge karakterer for at lade som om, at alting kører på skinner. Dette udtrykker de gennem akrobatik på kinesisk pole, poesi og pudsige overraskelser.                    

Forestillingen er som taget ud af 1920’erne og giver dig for alvor mulighed for at opleve skønheden, men også de absurditeter, der opstår, når to mennesker bor sammen.

Vores forestilling hører under genren cirkus-teater, hvor vi kombinerer forskellige discipliner, såsom akrobatik, teater og visuel komik. Vi håber, at vi kan være med til at udfordre de besøgende til at se ting på en anden måde, end de plejer, og til at se det sjove i det absurde,” siger duoens mandlige islæt, Anders Jensen.

Turnerer i Europa

Det dansk-tyske ægtepar har siden forestillingens premiere i 2018 turneret gennem Europa. Ikke desto mindre er de særligt glade for at lægge vejen forbi Odense for at optræde ved årets H.C. Andersen Festivals.

Vi er begge vokset op med H. C. Andersens ekstraordinære eventyr, og vi har desuden længe ønsket at optræde i Danmark. Det, at festivalen finder sted i eventyrforfatterens hjemby, giver den en helt særlig autenticitet, og vi er meget glade for, at vi nu har muligheden for at være en del af det eventyrlige univers,” siger Kira Paas, duoens kvindelige medlem.

Du kan opleve Kira og Anders med deres forestilling ’The fantastic gramophone of Mr. & Mrs. Twistly’ foran Hotel Odeon fredag og lørdag kl. 12 og 15. Læs mere og planlæg dit besøg til H.C. Andersen Festivals på www.hcafestivals.dk