HCA Festivals og Vi Elsker styrker samarbejdet

Koncertarrangøren Vi Elsker og H.C. Andersen Festivals styrker samarbejdet. Målet er flere og bedre koncerter til kulturfestivalens gæster, som allerede nu kan glæde sig til koncerten "Vi Elsker 80'erne" i Kongens Have fredag 14. august 2020.

28. november 2019

Spandau Ballet-forsangeren Tony Hadley og den danske treenighed af hitmagere, Back to Back, Tøsedrengenes vokale frontduo, Anne Dorte & Maria, og Jørgen Klubien fra Danseorkestret. Det er bare nogle af de fantastiske 80’er-kunstnere, som fynboerne kan begynde at glæde sig til, når ”Vi Elsker 80’erne” fredag 14. august 2020 indtager Kongens Have.

Koncerten i Odense er blevet til virkelighed som en del af et tættere samarbejdet mellem koncertarrangøren Vi Elsker og H.C. Andersen Festivals. Med et fælles ønske om at give flere og bedre koncertarrangementer til kulturfestivalens gæster har Vi Elsker valgt at blive foreningsmedlem i den odenseanske kulturfestival.

”Vores ”Vi Elsker 90’erne”-koncerter er på landkortet i seks danske byer, og alle steder gør vi meget ud af at bidrage til lokalsamfundet. I Odense har det været helt oplagt at blive en del af H.C. Andersen Festivals, som vi i nogle år har samarbejdet med om ”Vi Elsker 90’erne,” og som i den grad har manifesteret sig som en kulturfestival, fynboerne har taget til sig og som er kendt i hele landet,” siger Riffi Haddaoui, der er direktør i Vi Elsker og glæder sig til at udvide 90’er-konceptet med blandt andet en 80’er-fest i Odense.

”Målet med samarbejdet med H.C. Andersen Festivals er at kunne udvikle og tilbyde endnu flere og endnu bedre koncertoplevelser til festivalens gæster, og derfor er det fantastisk at kunne invitere til ”Vi Elsker 80’erne” allerede næste sommer.”

Udviklet fantastisk samarbejde

Hos festivaldirektøren for en af Danmarks største kulturfestivaler bringer det tættere samarbejde med Vi Elsker også glæde.

”Jeg er meget tilfreds med, at vi er blevet enige om både at fortsætte og udvikle vores samarbejde. Vi blev bragt sammen i 2018 og har siden udviklet et særdeles velfungerende samarbejde, og derfor glæder jeg mig til, at der med det styrkede samarbejde nu tilbydes endnu flere musikoplevelser under H.C. Andersen Festivals,” siger festivaldirektør Peter Bøgholm og tilføjer:

”Jeg er glad for, at Vi Elsker bliver en del af foreningen bag H.C. Andersen Festivals. For mig er det et stærkt signal om, at de virkelig ønsker en øget lokal forankring og som virksomhed vil fællesskabet.”

Kæmpe 80’er-fest i hjertet af Odense

”Vi Elsker 90’erne” vender naturligvis også tilbage til Odense i 2020, hvor den bliver afholdt lørdag 22. august med navne som Coolio, East 17, 2 Unlimited og Robin S på plakaten. Og så kan fynboerne altså også se frem til en kæmpe 80’er-fest, der er det nye koncept fra ”Vi Elsker”.

”Vi Elsker 80’erne” bliver afholdt i Kongens Have fredag 14. august 2020 og sætter punktum for næste års 80’er-fester, der også besøger Rødovre og Holstebro. På plakaten i Odense står blandt andre Spandau Ballet-forsangeren Tony Hadley, Back to Back, Tøsedrengenes vokale frontduo, Anne Dorte & Maria, og Jørgen Klubien fra Danseorkestret.

”Vi glæder os ekstremt meget til også at holde 80’er-fester med danskerne, og med de foreløbige navne på plakaten har vi allerede præsenteret nogle fantastiske kunstnere fra årtiet med skulderpuder, walkman, Lacoste og benvarmere. Og der kommer snart flere store navne, så jeg er helt sikker på, at vi får en fantastisk 80’er-fest i Odense under H.C. Andersen Festivals,” siger Riffi Haddaoui.

Billetter til ”Vi Elsker 80’erne” i Kongens Have kan købes fra onsdag den 4. december kl. 12.00, hvor man for 629 kr. inkl. gebyr kan købe billetter på ticketmaster.dk. Billetterne til ”Vi Elsker 90’erne” er også til salg samme sted allerede nu. Her kan man enten købe en ’festbillet’ til 479 kr. inkl. gebyr eller en ’Drink & Dance’-billet til 1.029 kr. inkl. gebyr.

Billetter kan købes til Vi Elsker 80'erne her og Vi Elsker 90'erne her.

Fakta om Vi Elsker:

 • Vi Elsker er verdens største 90’er fest og er startet tilbage i 2011.
 • Vi Elsker har udviklet sig fra at holde fest med 800 gæster i haller rundt i Danmark til at omfatte 10 byer i Danmark og Sverige med over 10.000 gæster.
 • Vi Elsker blev etableret af ren kærlighed til ’musikken fra vores ungdom’ og er kendt for at være festen, hvor gæsterne passer på hinanden og hygger til en helt unik stemning.

Fakta om H.C. Andersen Festivals:

 • H.C. Andersen Festivals er en af Danmarks største kulturfestivaler og finder sted hvert år i uge 34 i Odense. I 2020 afvikles festivalen for ottende gang.
 • H.C. Andersen Festivals samler tusindvis af mennesker gennem kultur og oplevelser, der fylder Odenses gader og stræder med liv, farve og lys i én af byens allerstørste tilbagevendende begivenheder.
 • Festivalens kulturelle program tager udgangspunkt i fem gennemgående værdier i H.C. Andersens forfatterskab. De fem værdier er udvalgt og defineret af Professor Johs. Nørgaard Frandsen fra H.C. Andersen Centeret på Syddansk Universitet Odense og danner grundlag for mangfoldigheden i programmet og giver inspiration til de mange nationale og internationale kunstnere, der deltager i festivalen.
 • Værdierne er det grænseoverskridende, mønsterbruddet, tingenes og teknologiens magi, fællesskabets flertydighed og det magtfulde sprog.
 • Et stort og bredt udvalg af fortællere, kunstnere, gadeperformere og musikere formidler på hver deres måde H.C. Andersens evigt aktuelle univers, og i alt byder festivalen på mere end 500 kulturelle aktiviteter for alle aldersgrupper. Størstedelen af de mange events er gratis.
 • H.C. Andersen Festivals er med stærk lokal forankring og internationalt udsyn med til at sætte en tyk streg under Odense som en levende og farverig by.
 • H.C. Andersen Festivals er en privat almennyttig nonprofit forening og i høj grad skabt med opbakning fra det fynske erhvervsliv, der med sine økonomiske bidrag er med til at finansiere festivalen.
 • Festivalen ledes af en bestyrelse med Brian Djernes som bestyrelsesformand. Peter Bøgholm er direktør for festivalen.
 • Alt kan ske under H.C. Andersen Festivals.

Koncerterne er arrangeret af Musikforeningen Norden.

For mere information, kontakt:

Rikke From, Marketingchef, H.C. Andersen Festivals, tlf. 22 84 08 85, rikke@hcafestivals.dk

Rita Johansen, Projekt manager, Vi Elsker, rita@vielsker.dk