HCA Comedy Club

Kan du heller ikke få nok af sjove jokes, der sender dine lattermuskler på overarbejde? Så kom forbi HCA Comedy Club, når syv komikere underholder Odense tre aftener i streg - onsdag, torsdag og fredag.

HCA Comedy Club inviterer til tre forrygende aftener i selskab med nogle af Danmarks mest underholdende mænd, som leverer suveræn stand-up og masser af grin til odenseanerne.

I aften optræder Sebastian Dorset på Studenterhuset kl.19.30. I morgen kan du opleve Jacob Wilson, Mads Holm samt Brian Mørk på Dexter i Vindegade kl.19.30, og fredag aften underholder Victor Lander, Philip Devantier og Simon Væver på Dexter kl.21.30.

Sebastian Dorset

I aften på Studenterhuset er du sikret et godt grin eller ti, når Sebastian Dorset optræder med sit one-man-show ’Ord’. Du kender måske Sebastian Dorset fra tv-programmerne ’Talegaver til børn’, ’Casper og Mandrilaftalen’ eller ’Dybvaaaad’. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at der er lagt i kakkelovnen til en morsom aften med Sebastian bag mikrofonen!   

Jacob Wilson

På HCA Comedy Clubs anden aften underholder Jacob Wilson, der som den første komiker nogensinde vandt TV2 Zulus Comedy Fight Club. Jacob Wilson er kendt fra ’Live fra Bremen’ som den satiriske nyhedsoplæser, og han har optrådt med stand-up siden 2002.

Mads Holm

Komikeren Mads Holms show inkluderer både improvisation samt finjusterede oneliners og jokes, der helt sikkert vil få masser af grin frem blandt publikum. Mads har tilmed vundet Zulu Comedy Gallas talentpris! 

Brian Mørk

Standupkomikeren Brian Mørk, der er kendt fra tv-programmer som ’Talegaver til Børn’, ’Comedy Aid’ samt ’Mørk og Jul’ underholder også på Dexter torsdag aften, hvor et afsnit af showet ’Brian Mørk Show’ vil blive optaget. 

Victor Lander

På den sidste aften af HCA Comedy Club kan du blandt andet opleve Victor Lander, der er kendt for sin medvirken i tv-programmerne ’Stormester’ i 2020 og ’Lego Masters’ 2021. Ja, han er for alvor dansk underholdnings shooting star!

Phillip Devantier

Danmarksmesteren i stand-up 2018, Philip Devantier, gæster også Dexter med jokes og oneliners. Og måske kender du allerede Philip Devantier fra ’Comedy Aid’ eller Odenseansk stand-up i 10’erne?

Simon Væver

Sidst men ikke mindst kommer den regerende danmarksmester i stand-up, Simon Væver, som vandt titlen i 2019 på Bremen Teater. Simon Væver er en morsom, medrivende og charmerende komiker, der jævnligt imponerer ved Open Mics med sit altid velskrevne materiale.

De syv komikere vil gøre alt for at få dine lattermuskler til at krampe, så læg vejen forbi Studenterhuset og Dexter og nyd en aften i grinets tegn. Billetter til de tre shows kan købes her