H.C. Andersen Festivals er aflyst i 2020

I den eventyrlige verden kan alt ske – også de mindre gode og uforudsigelige ting. Dog er kendetegnet ved eventyrerne også, at det ender lykkeligt, hvilket vi ser frem til i uge 34, 2021.

Corona virussens indtag har nu også fået betydning for H.C. Andersen Festivals, der desværre, efter statsministerens udmelding d. 6. april, har været nødsaget til at aflyse dette års festival.

Alt kan ske

I vores eventyrlige univers kan alt ske. Desværre også de mindre gode ting. Vi er hos H.C. Andersen Festivals utrolig kede af at måtte aflyse dette års festival grundet omstændighederne vedrørende Coronavirus, men vi bakker også 100 % op om, at vi skal passe på hinanden og os selv ved at holde afstand.
En kæmpe festuge med store og små kulturelle begivenheder for alle aldre, eventyrlige optrædener og finurlige oplevelser skulle have fyldt Odenses pladser, gader og stræder i uge 34. Sådan bliver det desværre ikke i år, hvilket både ærgrer os som arrangører, men også de mange frivillige, vores gode sponsorer, de tusindvis af besøgende og mange andre, der hvert år er med til at gøre festivalen til en af Danmarks største kulturbegivenheder.

”Selvfølgelig skuffer vi rigtig mange mennesker ved at aflyse festivalen, men der skal ikke være nogen tvivl om, at festivalen vender tilbage i 2021”, siger direktør for H.C. Andersen Festivals, Peter Bøgholm

En lykkelig slutning

Netop at festivalen vender tilbage i 2021, er den gode fortælling i vores eventyrlige univers, og som i de fleste eventyr ender det hele lykkeligt. H.C. Andersen Festivals fortsætter, og der arbejdes allerede nu hen mod en forrygende festival i 2021, hvor mange af de begivenheder, der skulle være foregået i år, kan opleves. Og hvis man ikke kan vente eller få nok af det eventyrlige, kulturelle univers, vil der løbende blive opdateret på hjemmeside og sociale medier, omkring hvad der er i støbeskeen, og hvad man allerede nu kan glæde sig til i 2021. ALT KAN SKE!