Gratis koncerter på Amfiscenen under H.C. Andersen Festivals

Årets H.C. Andersen Festivals byder traditionen tro på masser af musik. Også på Amfiscenen, hvor den fynske kulturfestival tilbyder en stribe gratis koncerter med blandt andre Ericka Jane, Kalaset, Iris Gold og Signe Svendsen.

Fire aftener under årets H.C. Andersen Festivals får du serveret gratis koncerter på Amfiscenen ved Brandts Klædefabrik. På scenen står Iris Gold, Kalaset, Ericka Jane, Pil, Signe Svendsen, Solsort og de mest talentfulde musikere fra de odenseanske gymnasier.

Koncerterne foregår tirsdag, onsdag, fredag og lørdag i uge 34 og udgør sammen med åbningskoncerten med blandt andre Pernille Rosendahl, Barbara Moleko, Tim Christensen og Hjalmer, fredagskoncerten i Kongens Have med Rasmus Seebach, Mads Langer og Blæst samt ”Vi elsker 90’erne” det samlede musikprogram under H.C. Andersen Festivals.

”Det er et musikprogram, som vi er meget stolte af. Vores ambition med musikken er at sammensætte en varieret og alsidig palet til festivalens gæster, og det er i høj grad lykkes,” siger festivaldirektør Peter Bøgholm og fortsætter:

”Vi er stolte over, at vi kan tilbyde alt fra en fantastisk koncertaften med de herrer Seebach og Langer, over en åbningskoncert med nogle af Danmarks bedste stemmer og en fantastisk 90’er-fest til en stribe upcoming kunstnere, Signe Svendsen og musiktalenter på Amfiscenen.”

Tirsdag 23. august er det Signe Svendsen og Solsort, der spiller på Amfiscenen – arrangeret i samarbejde med Spoken Word Festival – onsdag er det talentfulde musikere fra de odenseanske gymnasier, fredag går Pil og Ericka Jane på scenen, og så sættes der punktum lørdag 27. august med Iris Gold og Kalaset. Koncerterne fredag og lørdag er arrangeret sammen med Studenterhus Odense.

Se hele programmet for årets H.C. Andersen Festivals her.