Grand Prix-vinder, Queen og ’tøsedrenge’ til fredagskoncert i Kongens Have

Der er dømt fællessang i Kongens Have fredag 27. august, når Queen Machine, Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen og Melodi Grand Prix-vinderne fra Fyr & Flamme er på programmet til fredagskoncerten under H.C. Andersen Festivals.

Du kan godt smøre stemmebåndet, inden du tager til fredagskoncerten ved årets H.C. Andersen Festivals. For fredag 27. august skal du synge med på klassikere som ‘We will Rock you’, ‘I want to Break Free’, ‘Bohemian Rhapsody’, ’Sig du kan li’ mig’, ’Ud under åben himmel’, ’Mandagsstævnemøde’, ’Indianer’ og vinderen af Dansk Melodi Grand Prix, ’Øve os på hinanden’, når Queen Machine, Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen og Fyr & Flamme står på scenen i Kongens Have.

”Det er en fest, som jeg glæder mig til at være en del af, og det er jeg sikker på, at mange odenseanere også gør. Med de her kunstnere har vi i hvert fald sørget for et brag af et line-up, som nok få gang i publikums sangstemmer,” siger festivaldirektør Peter Bøgholm, der glæder sig til, at Kongens Have atter bliver fyldt med feststemte odenseanere.

”Det ser heldigvis ud til, at coronaens indflydelse på årets festival bliver mindre og mindre, men vi tager naturligvis alle de nødvendige forholdsregler, så trygheden er i højsædet. Derfor sætter vi i første omgang kun 5.000 billetter til salg, men vi håber, at der når at blive åbnet op for endnu flere publikummer.”

Med storsyngende Bjarke Baisner i forgrunden har Queen Machine i mere end ti år leveret deres fabelagtige fortolkninger af Queens fantastiske sangskat. Og de leverer dem, som de selv udtrykker det, ”som var man på selveste Wembley.”

Synge med-potentialet er mindst lige så stort, når Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen inviterer til 80’er og 90’er-fest og synger de mange hits fra tiden i blandt andet Tøsedrengene og Ray Dee Ohh. Og endelig vil musikduoen Fyr & Flamme, der repræsenterede Danmark ved Eurovision Song Contest 2021, spille op til fest i Kongens Have.

Dørene til koncertpladsen åbner kl. 16.00 og billetter kan købes her.