Grand Prix Festival

Glæd dig til den største Grand Prix-fest siden 2001, og tag med tilbage til de gode gamle dage.

Der er garanteret fællessang i Kongens Have fredag d. 23. august, når H.C. Andersen Festivals præsenterer et helt nyt koncept - Grand Prix Festival.

Øverst på festplakaten står de tre svenske brødre fra Herrys, der i 1984 vand Eurovision Song Contest med 'Diggi-loo-diggi-ley'. I Kongens Have får de svenske brødre i gyldne sko selskab af to andre vindere af Eurovisionen, nemlig Emmelie De Forest, der i 2013 vand med 'Only Teardrops', og den ene halvdel af Brødrene Olsen, Jørgen Olsen, der i 2000 fløj til tops 'on the Wings of Love'.

Gæsterne i Kongens Have kan glæde sig til at feste sammen med Birthe Kjær, Gry, Kirsten Siggaard, Kirsten & Søren, Lonnie Devantier, Søren Hoppe og selvfølgelig Keld & Hilda Heick, der også tager datteren Annette med.

"Lad mig bare indrømme, at jeg glæder mig enormt meget til Grand Prix Festival i Kongens Have. Det er et helt nyt koncept, vi har udviklet i samarbejde med 'Vi Elsker'-organisationen, og jeg håber selvfølgelig, at fynboerne tager det til sig og kommer og fester med," siger festivaldirektør Peter Bøgholm.

Ud over Grand Prix Festival vil der også være musik i Kongens Have om lørdagen, hvor det traditionen tro er 'Vi Elsker'-konceptet, der byder fynboerne til fest.

Billetterne til Grand Prix Festival kan købes fra kun 149 kr. (+ gebyr).