Gå i H.C. Andersens fodspor på en eventyrlig gåtur i det gamle Odense

Kom med på gåtur med Odenses helt egen H.C. Andersen, Torben Iversen, når han inviterer folk med på ’Eventyr på fodrejsen’. Turen består af seks dramatiserede og guidede ture i H.C. Andersens fodspor i hans barndomsby, Odense.

På turen vil Torben Iversen i rollen som den gamle digter guide deltagerne gennem de historiske gader i Odense og fortælle om de steder, der havde betydning for digterens barndom. Du tages med til H.C. Andersens barndomshjem, hvor eventyrets vugge stod, og til domkirken, som var et vigtigt element i Andersens opvækst. Åen og fattigskolen er også blandt de steder, der vil blive besøgt undervejs. 

Det særlige ved denne gåtur er, at eventyrfigurerne fra H.C. Andersens fortællinger vil dukke op undervejs og følge med deltagerne. Disse lyslevende karakterer vil tilføre ekstra magi og fantasi til oplevelsen, hvilket blot vil gøre turen endnu mere eventyrlig. 

I H.C. Andersens fodspor

'Eventyr på fodrejsen' er en enestående mulighed for at gå i H.C. Andersens fodspor og opleve hans barndomsby på en eventyrlig måde. Med Torben Iversen som guide og H.C. Andersen Paraden som følgeskab er denne gåtur både en faglig formidling og en underholdende oplevelse.  

Torben Iversen, der har dedikeret hele sit liv til eventyrets tjeneste i 33 år, er en sand mester i at formidle H.C. Andersens historie og eventyrlige univers. I 1988 grundlagde han H.C. Andersen Paraden, og i 2011 etablerede han H.C. Andersen Paradens Spillerforening. Siden da har paraden optrådt mere end 6500 gange over hele verden. Hvert år opføres der syv ugers daglige forestillinger på eventyrslottet i Eventyrhaven, Odense, der tiltrækker op mod 70.000 begejstrede besøgende. 

Gåturen vil starte ved H.C. Andersens Hus i Hans Jensen Stræde, hvor deltagerne mødes, før de begiver sig ud på denne spændende tur. Alle uanset alder er velkomne til at deltage, men det anbefales, at børn er i følgeskab med en voksen.

Læs mere her